Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lesz valaha olyan nő, akinek én fogok kelleni, ha folyamatosan kudarcok érnek az életben?
Generációnk egyik fő problémája. Legalábbis én ezt tapasztalom. Főleg a párkeresésben van a legnagyobb gond. Komolyan, 20-40-60 évvel ezelőtt hogy csinálták?
Tanácsom nincs, sajnos a saját életemet se tudom megoldani.
Én is voltam ott ahol te, de akkor kb, 18 voltam.
Aztán elmentem dolgozni, illetve munkát keresni. Jó sok rossz lehetőség jött, de inkább kihagytam, aztán jött egy jobb, amit megragadtam.
És nem hagytam magam.
Azóta eltelt még 18 év, és volatk bukásiam, nem is kicsik.
De fel tudtam állni, pedig párszor seggre ültetett az élet. Csak én nem hagytam magam. Mondjuk én kos csillagjegyű vagyok, oroszlán aszcendenssel, és a kakas évében születtem. Nálam makacsabb ember kevés van.
És így voltam a barátnő megtalálással is.
Ott is párszor pofán vágott az élet.
Összekaptam magam. Felálltam.
A siker belülről jön, és ha nem jön össze elsőre, majd másodikra, vagy harmadikra.
De ha sajnálod magad, attól nem lesz jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!