Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogok találni valaha is ilyen lányt?
15 éves vagyok, teljesen elvesztettem a reményt. Az ország szívében lakok, rengeteg ember él itt. A korosztályomban viszont nincs olyan lány, aki megfelel ezeknek:
ápolt
figyel rám, érdeklem
Én tudom, hogy ez csak két dolog, és hogy milyen kevés, de komolyan mondom, senki nem ilyen. Már-már céltudatosan kutatok fel myvipes látogatás után olyan embereket, akikben látom azt, hogy nem reménytelenek. Nem gondolom, hogy túl magasra tenném a mércét, meg szerintem én sem vagyok annyira reménytelen, volt már pár barátnőm, csalódtam is mindben, de nem akarom feladni mert szükségem van egy lányra aki fogja a kezem és tudok vele beszélgetni. Nyugtassatok meg, fél éve keresek és eddig semmi.
A legtöbb lány ilyen követelményeket támaszt a párjával szemben is, és kesereg... Itt, az oldalon is sok lány ír hasonlókat. "én igazán kedves voltam, meg minden, mégis elhagyott", és társai!
Lehetetlen nincs, csak tehetetlen!
Amúgy meg 15 évesen még nem kéne föladnod, hallod -e!
Egy éve keresek egy olyan fiút, aki nem felszínes, lehet vele beszélgetni és még talán szépnek is tart:)
Ne ess kétségbe, menni fog ez.
na, az 1. meg a 3. válaszoló is én voltam:
mi lenne, ha itteni lányokkal ismerkednél? :)
Szia!
Én 14 éves vagyok, lány. Szerintem sok ilyen lány van, legalábbis környezetemben sok ilyet ismerek, csak nem szabad feladni a dolgot. Én ugyanilyen fiút keresek, persze nem olyan komolyan, van még időm, de jó lenne valaki olyat találni, aki nem csak barátnak olyan jó.=)
Ha gondolod írj privit, és megírom MSN-emet.:)
És ne add fel, nem olyan reménytelen dolog ez.:D Ha nem várod, akkor fog megjelenni az, akire vártál. Legalábbis nekem ezt mondták..
Persze, drágám.
Ilyen lányok vannak, csak megtalálni nehéz őket, de menni fog, csak légy nyitott és udvarias. Arra harapunk:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!