Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legfájóbb dolog, amit a jelenlegi párotok valaha mondott nektek?
Egyik veszekedésnél azt mondta idegességében, hogy beteg vagyok és kezeltessem magam :D
De szerencsére azóta nem igazán veszekedtünk és nagyon aranyos volt velem, szóval azon nem akadtam fenn
Kicsavarja a szavaim es ellenem forditja
Pl kértem hogy adjon bele a rezsibe mert miota járunk en megyek a csödbe, erre en lettem az aranyàso.
Nem akarok anyosnàl elni, szeretném ha önallo életünk lenne, erre azt vàgja hozzam, hogy azt akarom hogy lesz.rja az anyjàt
De exem is hasonlo volt. Ö is az en szavaimat gondolataimat forditotta ellenem. Pl irto romantikusnak es felejthetetlennek tartottam mikor összejöttünk(amolyan filmbeli veletlenek sora stb), erre azt vágta hozzám, hogy "tudod mi volt az amikor összejöttünk?"-?- "Egy vicc" (csak nem tette hozzá hogy egy rohadt vicc-de azzal az utàlatos fejjel mondta)
Hogy "szr az élete".
(Tényleg rengeteg rossz dolog összejött akkor neki, és borzasztó volt hogy nem tudtam segíteni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!