Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek csúnya a párjuk, és meglátnátok az ideálotokat, tehát számotokra külsôleg nagyon tetszô embert, és kiderülne, hogy lenne is esélyetek nála. Elhagynátok a jelenlegi, külsôleg csúnya párotokat?
Egyaltalan, hogy kerultem ossze egy csunya emberrel?!
Ha pocsek, nem a parom. Ha az, akkor nem latom csunyanak, es olyasmiket erzek iranta, hogy nem lehet egy kis szepseggel felulirni.
Amugy bele lehet masba szeretni, szakitani is, de nem ilyen alapon.
Amikor beleszerettem a páromba nem volt azbideálom, de szépnek sem tartottam. Viszont eljött az idő amikor beleszerettem és minden hibáját vonzónak találtam. Azóta már jó sok év eltelt, rég túl vagyok a lila ködön, de még mindig vonzó a számomra. Szexinek tartom, és szerintem jobban néz ki, mint mikor megismertem.
A kérdésre pedig: nem mennék félre és el sem gondolkodnék rajta. Nincs semmi bajom a párommal mostanra ő lett az ideálom, hozzá mérek mindenki mást. És eddig mindenki alul maradt.
1. Nem jövök össze olyannal, akit nem tartol vonzónak
2. Ha véget vetek egy kapcsolatnak, azt általában azért szoktam, mert az illetővel van bajom minden más külső tényezőtől függetlenül. Ha valakivel összejövök, okkal teszem és addig maradok vele, amíg személyesen vele meg vagyok elégedve.
3.Eleve nagyon nehezen leszek szerelmes (és bizony a külső nem elég ahhoz sem, hogy valakiért egy lépést is tegyek), ha emellett párom is van, alapból úgy állok a másik nemhez, mint a sajátomhoz: nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!