Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas nők, lányok 175 cm felett, milyen magasak a volt és jelenlegi párotok?
Van valamilyen magasságbeli elvárásotok?
+irjátok le ti mekkorák vagyok!
én 176 vagyok.
Nekem volt már 168 cm-es barátom is, tudom hogy gáz, de nagyon szerelmesek voltunk és úgy döntöttünk hogy nem foglalkozunk vele. Persze másfél év alatt tönkre ment a dolog, nagyban a magasság probléma miatt. Ezért azóta, amennyiben komoly kapcsolatról van szó, min. az az elvárásom, hogy ugyanakkora legyen. Jelenlegi párom 187 körül van, de volt már 180, 183 cm-es pasim is. Te is magassági problémákkal küzdesz?
Én 178 vagyok, a párom 173.
Régebben zavart az gondolata, hogy alacsonyabb barátom legyen, de aztán ezt elengedtem és nagyon örülök neki, mert nagyon jól megvagyunk és nem érdekel, hogy alacsonyabb nálam :)
Én 176 cm vagyok, a párom 184 cm.
Nekem mindig úgy lett volna ideális, hogy legyen legalább akkora, mint én, aztán a többi lényegtelen. Ha belegondolok, ha a párom mondjuk "csak" 174 cm lenne, akkor se hagynám el, mert ha minden más tökéletes benne, akkor a magasság már elenyésző dolog.
177 vagyok, volt velem egymagas pasim, nem zavart. Van egy pasi aki nagyon tetszik, de kb. 3 cm-el alacsonyabb, nem tudom fura lenne, de ha erősködne, akkor adnék neki esélyt, de ő sem töri magát csak utalgat, lehet őt is zavarná.
Az tény, aki mellett életemben a legjobban éreztem magam, mint nő, közel 190 cm magas szélesvállú férfi.
Ex: 17...5 mondjuk.
Jelenlegi: 180 alatt valamivel.
Én: 182
Én 178, párom 164
Sokáig zavart, teljesen mai napig nem tudtam vele megbékélni, de ez van, ha egyszer ő a tökéletes...nem tudom megnyújtani 😂
Általában magasabbak, de volt egy, aki legalább 10centivel alacsonyabb volt. Miután dobott, ezt is a fejemhez vágta, ahogy mindent. Valószínűleg a kapcsolatunkat megelőző években nem tűnt fel neki, hogy magas vagyok🙄
(175cm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!