Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből gondolja sok nő, hogy az akivel ismerkedik az orrára köti, ha esetleg az életében valaha volt prostinál?
Én tudom, hogy akivel együtt vagyok, nem volt prostinál, mivel épphogy a középiskolát befejezte, amikor összejöttünk + szűz volt.
Másrészt pedig nyilván van olyan, aki sunnyog, de én azt javaslom, hogy inkább mondja el, és keressen olyan nőt, akinek ez nem probléma. Nekem ez undorító, tiszteljen meg szépen annyival, hogy rám bízza, hogy hajlandó vagyok-e vele ennek tudatában együtt lenni. Ne sz.arjon a másik fejére, igényeire.
Nyilván arra a szituációra vonatkozik, ha megtudja.
Ne aggódj, tudjuk, hogy hazudtok, titkolóztok ismerkedésnél.
Én simán rákérdeztem páromra, hogy szűz e, és ha nem hány nővel volt együtt. Ha nem azt mondja csak 1 (aki a volt barátnője) simán meg kérdezem volt e közte prosti is, és igaz e, hogy jobbak az ágyban mint úgymond mi 'átlag'lányok/nők.
Mind ezt csak azért mert kíváncsi vagyok és szeretek mindent megosztani a párommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!