Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmúlik valaha az első szerelem iránt érzett érzés?
Igen elmúlik , túllépsz rajta.
Mindenkivel megesik.
Persze, biztos, hogy ember és kapcsolat függő is. Nálam hatalmas szerelem volt ott, és eleve szerelmesen is váltunk el. Nyilván, ha valakinek az első egy rövid kis fellángolás, az nem fog úgy megmaradni.
Szerintem én is azért érzek valamit mert nem veszekedve mentünk szét, inkább szeretve. Amikor szakítottunk még búcsúzáskor ölelés, puszi mint azelőtt. De már nem tudnék együtt lenni vele szerintem, nem érzek semmilyen kísértést.
Jó tudni, hogy ez valamilyen szinten normálódnak számít 🙂
Az első szerelmet soha nem felejti el az ember , de túllép rajta. Tíz éve van már, hogy külön mentünk, de mai napig mosolyogva gondolok rá. Nem tudnám vele újrakezdeni soha, de az emléke mindig megmarad. Részemről nagy szerelem volt, csúnyán ért véget. Szerintem még két évet keseregtem rajta. Aztán egyszer egy iszogatós este után osszefutottunk és megbeszéltük a dolgot. Azt hiszem utána éreztem azt, hogy jól vagyok.
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!