Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmulik ez a "szerelem" valaha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmulik ez a "szerelem" valaha?

Figyelt kérdés
van baratom, akivel mar 11 napja jarunk kb. azthittem szeretem, de nem... ugyanaz a pasi jar a fejembe, aki eddig. a tanarom...:X nagyon szeretem. hozzam kulonosebben kozle kerult, mert beszelgetunk, mindenben megert, de felek, hogy sejti hogy szeretem. vagy mar tudja is! kulonben a tobbieket egyfeszt szivatja engem soha... komolyabbnak lat, ezt mar elmondta nekem... :) mindig torodik velem, es ez annyira jol esik. en nemtudom mit erzek iranta...egyfolytaban vele akarok lenni, mindenhol ot keresem, megis csak arra vagyok, hogy beszelgessunk, megpusziljon (arcon), nevessunk... olyan barati kapcsolat feleseg, de ha tenyleg csak annyit szeretnek nem akarnak non-stop ot latni. :( mit tegyek? meg a barati kapcsolat sem johet ossze nem h tobb... mar 9.honapja szeretem ot :( es ne irjatok hogy keressek mast mert nem megy! mindienkiben ot keresem....
2009. máj. 13. 07:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Csak azért kérdem, hogy középsuliról beszélünk vagy fősuliról? Bár szerintem egy fősulis tanár sem létesíthet kapcsolatot a diákjával, mert kivághatják az állásából. ezt te sem akarod, ugye?

Amúgy meg, ha annyira mélyek az érzéseid, akkor nehezen fog elmúlni, max. ha megismersz valakit aki még szimpatikusabb, vagy ha csalódsz ebben az emberben valami miatt.

2009. máj. 13. 08:04
 2/4 anonim ***** válasza:

de most akkor van egy pasid 11 hónapja és közbe te a tanárodat szereted?

szerintem a sráccal nem kéne játszani vagy legyél vele még többet hátha érte fogod azt érezni mint a tanárod iránt.

2009. máj. 13. 15:12
 3/4 anonim ***** válasza:
11 napja -.-'... félreolvastad :D
2009. máj. 13. 15:21
 4/4 A kérdező kommentje:
igen, epp ezaz, hogy 11 napja vagyunk egyutt... es nem verem at, megmondtam neki h nem szerelmes vagyok bele, csak szeretem... de o folyatatni akarta es en belementem, mert szeretem (csak nem ugy) es jol erzem magam vele :X
2009. máj. 13. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!