Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmúlik valaha?
Figyelt kérdés
nagyon szerelmes vagyok egy fiúba,akit igazán nem is ismerek.közös baráti társaságban vagyunk és .így ismertem meg,már 4.éve.két kapcsolatom volt azóta,hogy őt ismerem és fél évnél egyik sem tartott több ideig,ő miatta.van barátnője,akit már el is jegyezett és nem tudom kiverni a fejemből.kezd beteges lenni az egész.ha valaki mással vagyok rá gondolok és minden nap maszturbálok az ő fényképére.emiatt rosszul is érzem magam,de egyszerűen nem tudok mit csinálni.persze ő mint sem tud róla és jobb hogyha ez így is marad,de valaki biztasson,hogy ez el fog múlni2012. máj. 7. 02:30
1/5 anonim válasza:
ha 1 baráti társaságba vagytok akkor nemhinném hogy elmúlna a dolog...vagy kerüld..el is mondhatnád neki!
2/5 anonim válasza:
Szerintem kerüld el a srácot.Ha tudod, hogy ott lesz a társaságba,te ne legyél ott .Fb-ot is töröld!
3/5 anonim válasza:
íjj, remélem nem én vagyok :)
amúgy te a szerelembe vagy beleesve, nem a pasiba. szerintem
4/5 anonim válasza:
Hát... ha én úgy nem tudtam túllépni valakin 4 év alatt, hogy azóta nem is láttam, nem tudlak bíztatni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!