Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kamaszok! Mit csináljak? Elmúlik valaha?
Arról van szó, hogy teljesen bele vagyok esve egy angol énekesbe. De ez nem olyan, minthogy annyit mondok, hogy jól néz ki és ennyi, hanem teljesen belezúgtam. Egész nap ő jár a fejembe, meg a hangja. Szinte minden tetszik rajta, ilyen álompasi szerű. De annyira zavaró, hogy egész nap ő van a fejemben. Próbáltam nem rá gondolni, de valahogy mindig előjön. Elmúlik valaha ez?? Mert már nagyon sz@rul érzem magam, tudom, hogy sose fogunk találkozni, de mégis nagyon beleestem :(
14/L
u.i.: Elnézést kérek ha kicsit bugyuta a szöveg, de kicsit kétségbe vagyok esve, ilyenkor nem megy a fogalmazás :(
ahh... ha elmondom válaszolsz??? Amúgy mondtam, hogy angol
Aiden Grimshawnak hívják :)
Jahh bocsi!!xD
Nem olvastam csak felületesenxD
Egyébként szerintem ne hallasd mondjuk a zenéjét.
Így nem annyira fogsz rágondolni....(gondolom én.:D)
De szerintem ezt csak te tudod "legyőzni"!:)
12/L
El fog múlni, én is így voltam. Éld át az érzéseket, ez a szenvedés arról tesz tanúbizonyságot, hogy nagy szíved van, és tudsz szeretni :)
Szép napot! 24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!