Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kamaszok! Mit csináljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamaszok! Mit csináljak? Elmúlik valaha?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy teljesen bele vagyok esve egy angol énekesbe. De ez nem olyan, minthogy annyit mondok, hogy jól néz ki és ennyi, hanem teljesen belezúgtam. Egész nap ő jár a fejembe, meg a hangja. Szinte minden tetszik rajta, ilyen álompasi szerű. De annyira zavaró, hogy egész nap ő van a fejemben. Próbáltam nem rá gondolni, de valahogy mindig előjön. Elmúlik valaha ez?? Mert már nagyon sz@rul érzem magam, tudom, hogy sose fogunk találkozni, de mégis nagyon beleestem :(

14/L

u.i.: Elnézést kérek ha kicsit bugyuta a szöveg, de kicsit kétségbe vagyok esve, ilyenkor nem megy a fogalmazás :(

2011. márc. 10. 16:29
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az utolsó két válaszolónak is :)
2011. márc. 10. 17:20
 12/14 anonim ***** válasza:

napközbe mondjuk figyelj oda órán!!!!!!!!!!

de amugy ne halgass többet tőle semmilyen zenét!!!

2011. márc. 10. 17:20
 13/14 anonim ***** válasza:

keressé pletyka celeb oldalt az interneten... tuti hogy irkálnak valami szennyet róla amitől kiábrándulsz ...

másik módszer keresel magadnak csávót akivel helyettesítheted a gondolatát, az se baj ha hasonlít az énekesre ...

2011. márc. 10. 21:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy el fogod felejteni. Nagy rá az esély, de... én is azt hittem, hogy majd elmúlik. És még mindig nem, már évek óta nem. Vagy próbáld meg elfelejteni, vagy tegyél meg mindent, hogy találkozzatok.
2011. márc. 10. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!