Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmúlik valaha? 15/L
Figyelt kérdés
Sziasztok! kb. egy hónapja szakítottam a barátommal! Nagyon haragszom rá, mert csúnyán átvert, de ugyanakkor nagyon szeretem! Minél inkább próbálom elfelejteni, annál inkább jönnek a rá utaló dolgok. Mindig eszembe jut! nem kezdeném vele újra, mert nagyon de nagyon utálom, de nagyon szeretem is!! Most mit csináljak?? Néha úgy érzem, hogy úgy beszélnék vele, de egyszer kicsit durva voltam vele, amikor írt sms-t, mert haragudtam rá!! El fog valaha múlni ez az érzés iránta?? Nem akarok tovább szenvedni, miért érzek még iránta valamit, ha én szakítottam vele? Léci segítsetek :'(2011. okt. 7. 22:50
1/4 anonim válasza:
Nem fog, csak idővel!
Minél durvább veled, annál inkább vonzódsz hozzá, mert ez van kódolva a lányokba genetikailag.
Mindig az erős, kemény fiúkhoz vonzódtok.
Bár én is ilyen tudnék lenni a nekem tetsző lányokkal! Akkor már tuti szétkeféltem volna a fél várost!
2/4 anonim válasza:
Tedd túl magad rajta, ha átvert, akkor megérdemelte, és ne sírj utána.
3/4 anonim válasza:
még nagyon fiatal tini vagy biztos találsz majd egy új barátot magadnak, de ez egy természetes érzés
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, azóta már volt egy barátom, tudom kicsit furcsa! Nem akartam fájdalmat okozni neki, ezért szakítottam vele, mert becsaptam volna magam is meg őt is, ha együtt maradunk!!!
2011. okt. 7. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!