Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmúlik valaha ez a tompa fájdalom ami néha nagyon utolér?
Mindjárt itt vannak az ünnepek, és nehéz belegondolni, hogy már lassan fél év telt el, azóta, hogy szakítottunk. Az idő nagy részében úgy érzem jól vagyok, máskor viszont olyan, mintha tegnap történt volna... épp annyira fáj, épp annyira vagyok dühös és tehetetlen, épp annyira érzem, hogy elárultak, mint akkor. Elmúlik valaha ez a szorító érzés a torkomból, a tüske a szívemből?
Annyira szomorú vagyok:(
Igyekszem...
Csak az a baj, hogy attól még amiért úgy teszek mintha minden rendben lenne, legbelül tudom és érzem, hogy nincs.
Nem tudom mit tehetnék még, hogy ne csak kívülről tűnjön úgy, hogy boldog vagyok...
Én is így érzem,mint ahogy TE...
Azóta nem találok magamra,hogy boldog legyek,és minden férfiban ugyanazt látom(hogy át fog verni stb..)
Ha van kedved velem beszélgetni,és kiönteni magadból minden rosszat,akkor irj egy privátot.
23/L
Elhagyott, reményt vesztett nők klubja?
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!