Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elveszítettem a párom. Mikor múlik el a fájdalom?
Nagyon sajnálom. Fiatalon hunyt el?
Még sok idő, de hidd el, a fájdalom enyhülni fog.
A fájdalom és a hiánya soha nem fog elmúlni,de az idő majd enyhíteni fogja. Úgy látom magadat okolod, hogy ha nem küldted volna el akkor máshogy lett volna. Ezt nagyon rosszul teszed,mert így sokkal erősebb lesz a fájdalom. Gondolj bele hogy ha még élne nem hiszem hogy örülne annak hogy magadat hibáztatod.
Szerintem találkozz a rokonaiddal,barátaiddal akik meghallgatnak és beszéld ki magadból amit érzel. Ez talán segíteni fog. Nagyon sajnálom ami történt, őszinte részvétem!
Őszinte részvétem!
Szörnyű ami történt. Van aki hamar (hónapok alatt), de van aki évek alatt dolgozza fel a tragédiát. Ez teljesen egyénfüggő.
Ne okold magad semmiért! Azzal nem lesz jobb, csak magadat teszed tönkre. Próbáld meg valamivel betölteni azt az űrt amit hagyott maga után.
Kitartás! :(
Őszinte részvétem. Ez borzasztó dolog.
Viszont 1 hónap még semmi.
(nekem egy szakítást 3 évig tartott feldolgozni, mert ő szakított velem, és én nagyon szerettem)
Szóval hogy a kérdésedre válaszoljak, még valószínűleg több évig is sírva ébredsz, de ez csak a Te akaraodtól függ. Teljesen normális, hogy most még össze vagy törve. Lehet, hogy csak pár hónap, és könnyebb lesz, de inkább sírj sokat, ne tartsd magadban a fájdalmat.
Hihetetlenül sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!