Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok? Folytatnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok? Folytatnátok, vagy lelépnétek?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy lánnyal 2.5 hónapja az interneten. Nagyon megszerettem, hát.. nem tagadom.. szerelmes lettem belé, úgy hogy nem is láttam. Rengeteget beszéltünk stbstb. Mondtam neki, hogy menjünk át instára, de nem akart. Akkor mondtam neki, hogy videochateljünk, azt sem akart. Küldtem neki képet is, mert érdekelte, hogy hogy nézek ki. Ő nem küldött, csak mindig ígérgette.

Kihasználva éreztem magam, ezért megpróbáltam otthagyni, de valahogy mindig visszahúzott. Valahogyan fáj ez az egész, hogy viszonozatlan.

Szerintetek? Jó naív vagyok, mi? Tiltás, és ne is nézzek vissza?

2021. febr. 19. 21:19
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 A kérdező kommentje:

Hát ez a tinilány már 8-10 faszival volt úgy együtt, szóval nemtom mennyire érzékeny lelkű xDD

Nincs kapcsolatban. Nem élünk nagyon messze, 100km.

Egyébként szerintem igaza van az uccsónak, hogy éretlen. Legalábbis nagyon sokszor tapasztaltam ezt nála.. És az is igaz hogy nagy lánynak képzeli magát, lásd feljebb.

Szóval nem tudom ám milyen valójában, csak azt amit "vetít"... Ezért szerettem volna vele találkozni, és mondtam neki, hogy én tényleg nem csak kihasználni akarom, mert nem vagyok olyan.

Egyébként már elengedtem a dolgot, hogy ebből kapcsolat legyen, csak most így egyelőre nem tudom mit lépjek.

2021. febr. 20. 13:48
 52/67 anonim ***** válasza:
56%
#50 Miért, ha nincs barátja, akkor miért ne küldhetne magáról képet? Nem intim képre gondolok, hanem egy normális képre ahol látszik az arca, látszik hogy is néz ki.
2021. febr. 20. 13:53
 53/67 anonim ***** válasza:

#52 Mert ne várja már el egy idegen férfi, hogy egy éretlen lány megmutassa neki az arcát..a lány joga eldönteni, hogy akar e képet küldeni, vagy sem

Kérdező,nem tudhatod, hogy ez a 8-10 férfi hogy bánt vele, lehet nyomott hagyott a szívében. Beszélj vele!

2021. febr. 20. 13:56
 54/67 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg lemondtál a kapcsolatról, akkor ne lépj semmit. Érezd jól magad tovább vele. Így, hogy egyedülálló, így szerintem ő is csak kedvel és csak jól érzi magát veled. Semmi több. Viszont az a 100km ebben a korban elég sok egy kapcsolathoz.
2021. febr. 20. 13:56
 55/67 anonim ***** válasza:
Nagyon finoman kell bánni a tinikkel
2021. febr. 20. 14:21
 56/67 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, véletlen elküldtem..szóval, (55-ös vagyok) nekem nagyon ismerős a helyzeted, még egy jó 5 évvel ezelőtt, amikor Szegedre költöztem, a szomszédban lakott egy nagyon gyönyörű, édes kis tinilány. Tényleg olyan bájos volt, kedves..nagyon tündéri lány volt. Én ekkor 25 voltam, ő meg 17 éves volt, nekem eszem ágában nem volt vele semmit kezdenem, mert tudtam, hogy fiatal, nem akartam volna megbántani, mert annyira aranyos volt. Viszont észre vettem, hogy kezdtem bejönni neki, amikor köszönt mindig megérintett, sütött nekem sütit, felajánlotta, hogy járjunk együtt futni stb..a futásba bele is mentem, mert ugyanazon az útvonalon futott ő is, szóval úgy voltam vele, hogy menjünk együtt. Fél év alatt iszonyatosan belé szerettem, nem csak az alakját és az arcát találtam iszonyat szexinek, hanem hogy annyira értelmes volt, mint egy felnőtt nő. Egy nap becsengetett hozzám, és egy nagyon csinos kis egyberuhában állt az ajtóm előtt, hogy neki fontos bejelentése van..elmondta,hogy szerelmes belém, és vágyik az érintésemre stb. Nem bírtam neki ellenállni, pedig próbáltam, és lefeküdtünk. Én megmondtam neki, hogy nem akarom össze törni a kis szívét, de neki inkább a sulira kéne még koncentrálni, meg azért a szülei sem örültek volna, ha haza állít 17 éves kislány létére egy 25 éves férfival. Illetve úgy éreztem, hogy csak fellángolás. Nagyon kivolt, balhét rendezett meg minden, iszonyatosan sajnáltam és szégyelltem magam, hogy vissza kellett utasítanom, de akkor ez volt a helyes, főleg hogy kiskorú volt. Na mindegy, aztán teltek múltak az évek, és leérettségizett, elkezdett dolgozni. Ekkor ő megint megkeresett, hogy most már igazán készen áll egy kapcsolatra, még mindig nagyon szeret..nem hezitáltam, most már láttam, hogy ez nem egy szimpla kis fellángolás volt a részéről, hanem komolyan belém szerelmesedett, és elmesélte, hogy mennyire kivolt, amikor vissza utasítottam. Össze jöttünk végül, ma meg már a feleségem, és jelenleg itt vagyunk 2 gyerekkel, boldogan:)
2021. febr. 20. 14:33
 57/67 anonim ***** válasza:
100%
#56 Jajj de szuper, de aranyos 😍
2021. febr. 20. 15:33
 58/67 anonim ***** válasza:
56%
Döntöttél végül kérdező?
2021. febr. 21. 06:22
 59/67 Natali91 válasza:
56%
Én a helyedben azért óvatos lennék, sok ember unatkozik ilyenkor, akár pasi is lehet az illető vagy ki tudja manapság már.
2021. márc. 2. 23:18
 60/67 A kérdező kommentje:
Döntöttem. Véget vetettem neki, mert már mentálisan kezdtem rámenni.
2021. márc. 6. 13:29
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!