Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok? Folytatnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok? Folytatnátok, vagy lelépnétek?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy lánnyal 2.5 hónapja az interneten. Nagyon megszerettem, hát.. nem tagadom.. szerelmes lettem belé, úgy hogy nem is láttam. Rengeteget beszéltünk stbstb. Mondtam neki, hogy menjünk át instára, de nem akart. Akkor mondtam neki, hogy videochateljünk, azt sem akart. Küldtem neki képet is, mert érdekelte, hogy hogy nézek ki. Ő nem küldött, csak mindig ígérgette.

Kihasználva éreztem magam, ezért megpróbáltam otthagyni, de valahogy mindig visszahúzott. Valahogyan fáj ez az egész, hogy viszonozatlan.

Szerintetek? Jó naív vagyok, mi? Tiltás, és ne is nézzek vissza?

2021. febr. 19. 21:19
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem csak örülnöd kéne, hogy nem olyan lány, aki kapásból küld minden férfinak képet
2021. febr. 19. 22:15
 12/67 anonim ***** válasza:
Én folytatnám
2021. febr. 19. 22:32
 13/67 A kérdező kommentje:

Én tőlem már rengeteg fotót "kicsalt".. 😕 de én mondtam neki, hogy akkor vidichateljünk, vagy csak hanghívás, hogy tudjam, hogy valós. De mindig volt valami kifogás, pl hogy beszari vagy ilyesmi. Pedig elég bevállalós csaj, higgyétek el nekem.. Most nem akarom ide leírni, hogy miért.

Szóval amiatt érzem magam kihasználva, mert nem éreztem, hogy viszonozná azokat, amiket kér. Amikor ezt megemlítettem neki, akkor azt mondta hogy "Hat sajnalom", de nem érdekelték a bajaim komolyabban szerinem.

2021. febr. 19. 22:34
 14/67 anonim ***** válasza:
Az a te hibád is, ha küldesz egy idegen csajnak képeket, ez nem kötelességed. Akkor is, két hónap után teljesen egyetértek a csajjal, hogy nem szeretne veled hívásozni, lehet én vagyok a régimódi, de én sem lennék benne ilyen könnyen, főleg, ha egy ilyen oldalon ismernék meg valakit. Ezt vele kéne megbeszélned, hogyan tovább, mert ti tudjátok, hogy mit akartok
2021. febr. 19. 22:39
 15/67 anonim ***** válasza:
56%
Ahogy írod, eléggé benne van a beszélgetésetekben a szex. Márpedig akkor igen csak erős bizalom kell, hogy egy mellfotó vagy bármi más szexuális beszélgetés után meg is mutassa magát az ember, hogy ki is ő. Mert pont az a lényege az oldalnak, hogy anonim. Épp ezért merészebbek sokan a valós énjüknél.
2021. febr. 19. 22:49
 16/67 anonim ***** válasza:
100%
Tesó, ha a melléről küldött képet, akkor igazán szerethet:D
2021. febr. 19. 22:54
 17/67 A kérdező kommentje:

Én amúgy sosem tőle erotikus fotót vagy ilyesmi. Én tényleg meg szerettem volna ismerni.

Amikor kérdezem, hogy ő mit akar, akkor mindig azt írja, hogy nem tudja, vagy azt hogy "faszt a szamba" 🤦🙄 Ezek miatt gondolom azt, hogy csak játszik. Ezt próbáltam vele persze megbeszélni.

2021. febr. 19. 22:57
 18/67 anonim ***** válasza:
100%
Akkor valószínűleg csak egy játékos viszonyban lenne benne. Nem azt mondom, hogy lépj le, de ne gyere össze vele, mert valószínűleg egyéjszakás kapcsolat lenne a vége, és ahogy látom, neked komolyabbak az elhatározásaid
2021. febr. 19. 23:00
 19/67 anonim ***** válasza:
Mit nem adnék egy ilyen csajért..:D
2021. febr. 19. 23:01
 20/67 anonim ***** válasza:
Amúgy meg, kortól is függ, meg hogy mennyire érett a lány.
2021. febr. 19. 23:06
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!