Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi eltűnik egy-két napra, rosszkedvű,fáradt magâba akar lenni, de tudja, hogy ez rossz tulajdonsága, utána jelentkezik. Miért csinálnak ilyet pasik? Ilyenkor igaz amit mondanak vagy a nőtől sokallnak be?
Figyelt kérdés
jan. 31. 09:11
1/4 anonim válasza:
Mindegy, miért csinál ilyeneket, téged ez hogy érint, az a fontos. Akarsz-e ilyen életet, vagy jobb lenne egy kiszámítható kapcsolat. Lehet, hogy igazat mond? Ha már ez felmerül, nem sok jót jelent.
2/4 anonim válasza:
Nem. Az ilyen ember egyszerűen nem szereti azt a nőt, csak retteg egyedül lenni, jobbat meg nem talál.
3/4 anonim válasza:
Ez csak neked rossz tulajdonság, neki valószínűleg így jó.
Nekem is jól esik időnként lemenni a folyópartra csak sétálni, nézni a vizet, bogarászni a kövek között, semmit tenni. Nincsenek gyerekek, akikre figyelni kell, nincs ott a párom, akit amúgy szeretek, nem csörög a telefon egy óráig. Korábban csináltam olyat, hogy elmentem horgászni egyedül reggeltől késő délutánig. Megkértem mindenkit, hogy csak a legszükségesebb esetben hívjanak fel. Szabályosan feltölti az embert egy ilyen elvonulás.
4/4 anonim válasza:
Nőként én is ilyen vagyok, egyszerűen introvertált. De szerintem ti nem illettek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!