Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akinek még nem volt párkapcsolata! Milyen lenne az ideális férfi számodra?
Kinézet, karrier és belső tulajdonságok tekintetében.
Persze bármi másra is kitérhettek, csak légyszi a életkorotokat is írjátok!
Privátban is jöhet a válasz, ha úgy jobb.

Akiknek még nem volt kapcsolata azok még az alsó tagozatban űlnek vagy a felsőt kezték éppen
.
Attól hogy egy lány még szűz nem jelenti azt hogy nem volt még párja .
N

Nem tudtam, hogy te lány vagy... mert szerintem csak egy okoskodó vénember.

Olyan elvis preslis vagy mint Elliot James
Szeressen legyen hű én legyek az élete, a programok együttélés haladásunk előre.

Békén hagy, ha egyedül szeretnék lenni, elfogadja, hogy külön szobában alszunk, külön kassza, amíg nincs gyerek. Én is természetesen békén hagyom, ha épp ő azt kívánja. Közösek a célok, egy irányba tartunk, pl. ő nem akar másik városba, másik országba költözni. Ő is úgy kezeli az anyagiakat, mint én. Mert ha ő szórja a pénzt, míg én nem, akkor az nem lenne ideális, mert ha már gyerek is van, akkor azért, ha nem is közös a kassza, de azért nem ideális, ha olyasvalaki a gyerek apja, akinek nincsenek tartalékai, mert elszórta, elszórja a pénzét.
Nem iszik, nem dohányzik, nem káromkodik, finom modorú, udvarias, ápolt, igényes, lehetőleg kék szemű, nem túl sötét bőrű, hajú. Egy kicsi pocakja lehet. Teljesen mindegy, hogy izmos-e vagy sem. A családja is legyen normális.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!