Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent ez a viselkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ez a viselkedés egy férfi részéről?

Figyelt kérdés

Mindketten 20as korosztaly vagyunk. Amikor megismertuk egymást az elején még csak egy bemutatkozas tortent, de nagyon nyomult,annyira hogy még mások is mondták hogy mennyire feltűnő. Peldaul el akart kísérni többször is ahova mentem, folyamatosan nézte mit csinálok és allandoan próbált beszélgetni.

Egy idő után ezt abba hagyta, és pár hónap után mostanra már szinte velem próbál beszélgetni a legkevésbé. Köszönésen kívül nem is beszélünk. Volt amikor neha még be is szólt nekem.

tegnapelőtt 22:26
 1/10 anonim ***** válasza:
81%

Nem egyértelmű.

Nem járt sikerrel a nyomulása, megsértődött, feladta.

tegnapelőtt 22:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hogy már nem érdeklődik irántad. Megpróbálta, nem kapott visszajelzést, továbblépett. Nagyon helyesen.
tegnapelőtt 22:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Az hogy levegőnek nézte. Az , hogy nem szól hozzád szerintem természetes reakció, a beszólás at már gyerekesebb ennél. Zavar amiért nem fényezi már az egódat, egy hatalmas űrt érzel magadban amióta felhagyott az udvarlással, senki nem volt még ilyen kedves és érdeklődő , ezt érezheted most. A te hibád.
tegnapelőtt 22:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Próbált kapcsolatot teremteni veled. Nem fogadtad el a közeledését, ő meg tudomásul vette. Hát nem ez a normális????
tegnapelőtt 22:42
 5/10 A kérdező kommentje:
#3 Egyáltalán nem hagyott bennem semmilyen űrt, mivel nem is érdekelt. Csak szimplán túlzásnak tartom hogy emiatt hozzam se szóljon.
tegnapelőtt 22:43
 6/10 A kérdező kommentje:
#4 az normális hogy tudomásul veszi, csak azt nem értem miért kell atesni a ló túloldalara hogy hozzám se szól vagy ha igen az is csak beszolas
tegnapelőtt 22:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Mit törődsz vele? Akkor sem érdekelt, hát most se foglalkozz vele.
tegnapelőtt 23:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Kis fiú. durci, tisztelet a kivételnek az éretlen emberek mindig ezt csinálják
tegnap 06:13
 9/10 anonim ***** válasza:
72%
Mondjuk én sem értem, ha nem érdekel téged, akkor miért írsz ki róla kérdést.. Nyilván érdekel. Csak az már más kérdés, hogy miért... Te is egojátékot játszol, mint ő...
tegnap 07:23
 10/10 BeefEater ***** válasza:

Bejöttél neki, próbálkozott. Ebből nem lett semmi, így további mondanivalója neked nincs. Gondolom csak kapcsolatot akart tőled, barátja már van elég. Szerintem ez teljesen normális.

A beszólogatás (már ha tényleg az) viszont valóban gyerekes.

tegnap 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!