Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány nap után lehet kimondani, hogy ghostingoltak, ha online nem keres a férfi? Honnan leheg tudni, hogy soha többet nem fog írni? Kinél volt már olyan, hogy később újra írt?
Figyelt kérdés
jan. 28. 19:55
1/19 anonim válasza:
Személy szerint maximum 2 napot vagyok hajlandó várni, bár nem mindig, van úgy, hogy 1 nap után tiltom. Ebben a világban nincs olyan, hogy 1-2 napon belül legalább egy sziát nem tudna írni. Egyszerűen nem akar. Persze más ha kórházban kötött ki hirtelen, de én arról nem tehetek. Nem fogok várni senkire attól tovább.
2/19 anonim válasza:
Szerintem 1 hetet erdemes varni.
Sok minden kozbe johet. De ahogy az elso is irta ha 2napon belul nem ir akkor 90szazalek h ghostolt.
3/19 A kérdező kommentje:
A ghostingolás tiltással is együtt jár?
jan. 28. 20:13
4/19 anonim válasza:
Tiltással nem. Egyszerűen csak nem ír, eltűnik mint a szellem azért ghostol. Ha letilt akkor lezárta az egészet veled.
5/19 anonim válasza:
Nekem olyan is volt, aki 2 év után is előkerült. 😅 De az a baj ezzel, hogy már önmagában azt jelzi, mennyire megbízhatatlan a másik, és mennyire nem vesz emberszámba:(
6/19 A kérdező kommentje:
4# ha nem tilt le, akkor van még esély, hogy újra ír valamikor?
jan. 28. 20:22
7/19 anonim válasza:
Van, de ha most rád ír 2-6 hónap múlva te addig vársz rá? És ha nem bizonyítaná be neked, hogy milyen indokai voltak az eltűnésre? Mert ugye ha rehabre ment akkor van róla papírja (tekintsünk el attól, hogy a drog/pia már kizáró ok, csak mint példa), tudja bizonyítani, hogy nem néz téged bohócnak.
De ha csak azt mondja, hogy a haver segítségre szorult és nem volt ideje írni mit tudom én 5 napig az nagyon gáz.
8/19 A kérdező kommentje:
7# nyomulós voltam az utóbbi pár napban ez lehet a gond, emiatt a ghosting, és azt nem tudom örökre-e
jan. 28. 20:30
9/19 anonim válasza:
Maximum 3 nap.Olyan nincs,amikor a telefonunkkal élünk,hogy valaki ne tudjon írni.Illetve ha gond van,jelezni.Ghostingolni könnyű,nem vesztettél semmit az olyannal,aki magyarázat nélkül lép le.Nem a te hibád,őt minősíti,és én személy szerint sose várom,hogy egy ilyen ember később újra előhúzzon a kalapból.
10/19 anonim válasza:
Valószínűleg másokkal is ír, de ha nem lesz sikere előszedhet mint B/C/D opció, de lehet még annyiba se néz, hogy letiltson, egyszerűen nem érdekled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!