Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány nap után lehet kimondani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány nap után lehet kimondani, hogy ghostingoltak, ha online nem keres a férfi? Honnan leheg tudni, hogy soha többet nem fog írni? Kinél volt már olyan, hogy később újra írt?

Figyelt kérdés
jan. 28. 19:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

"7# nyomulós voltam az utóbbi pár napban ez lehet a gond"

Mit értesz az alatt konkrétan, hogy nyomulós voltál?

jan. 28. 20:56
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nálam, aki akart valamit, az minden nap keresett. Vagy nagyon kivételesen tolódott.

Aki viszont nem akart semmi komolyat, az napok... hetek... de volt aki évek múlva is képes volt feltűnni.

jan. 28. 20:59
 13/19 A kérdező kommentje:
11# laza kapcsiról volt szó, aztán belemerültünk a privát szférájába, de ő nem tiltakozott, nem mondta, hogy gond
jan. 28. 21:14
 14/19 A kérdező kommentje:
12# a semmi komoly alatt mit értesz? Miért keresett akkor? Milyen kapcsolatban voltatok?
jan. 28. 21:15
 15/19 anonim ***** válasza:
70%
Örülj neki. Nem kell mindenáron ragaszkodni senkihez. Én is ezt tanulom el kell engedni a másikat. Nem méltó hozzád ennyi.:)
jan. 28. 21:17
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha randiztunk akkor pár nap, ha online beszélgetés akkor nálam 1 hét
jan. 28. 23:39
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy nap. Nem hiszem el, hogy ha valami miatt nem tud majd velem kommunikálni, nincs két perce, hogy annyit írjon "most ezért meg ezért egy ideig nem fogok tudni beszélgetni, bocs" (nyilván a szélsőséges eseteket leszámítva, ha pl. kómába esik, de ennek valljuk be, nem túl nagy a valószínűsége).
jan. 29. 00:39
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha a nő passzív és nem gördíti a beszélgetést és csak a férfi ír akkor szerintem rendben van a 👻.
jan. 29. 07:58
 19/19 anonim ***** válasza:
Maximum egy hét de már az is elég sok.
jan. 29. 12:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!