Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a tiltás mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a tiltás mennyire gáz veszekedés következtében?

Figyelt kérdés

Nekem sikerült letiltanom, megbántott, nem volt erőm tovább olvasni.

Sosem csináltam ilyet, pedig 32 éves vagyok, ezért is van bennem némi furcsa érzés emiatt. Én sem szeretném ha belém folytanák a szót és nem tudnék reagálni a másiknak.

Viszont arra gondoltam, hogy másik számról is tud írni ha bocsánatot szeretne kérni. Ha meg nem, akkor ez mindent elárul.

ma 08:21
 1/3 anonim ***** válasza:
57%

Felfokozott érzelmi állapotban, hirtelen felindulásból azt mondom, néha megesik. Legyünk őszinték: még mindig jobb, mint bármi tettlegesség.

Viszont az, hogy ezek után szerinted ezt az állapotot fenntartani rendben van, az mindent elárul rólad.

ma 08:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem elegge. Ha egyutt eltek, vita kozben mit csinalnal? Ez tipikus menekulo magatartas. Rosszul reagalod le a konfliktust vagy o nem kommunikal megfeleloen.
ma 09:05
 3/3 anonim ***** válasza:
34%
Egy tiltogatós majomtól miért kéne bocsánatot kérni?
ma 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!