Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok? Folytatnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok? Folytatnátok, vagy lelépnétek?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy lánnyal 2.5 hónapja az interneten. Nagyon megszerettem, hát.. nem tagadom.. szerelmes lettem belé, úgy hogy nem is láttam. Rengeteget beszéltünk stbstb. Mondtam neki, hogy menjünk át instára, de nem akart. Akkor mondtam neki, hogy videochateljünk, azt sem akart. Küldtem neki képet is, mert érdekelte, hogy hogy nézek ki. Ő nem küldött, csak mindig ígérgette.

Kihasználva éreztem magam, ezért megpróbáltam otthagyni, de valahogy mindig visszahúzott. Valahogyan fáj ez az egész, hogy viszonozatlan.

Szerintetek? Jó naív vagyok, mi? Tiltás, és ne is nézzek vissza?

2021. febr. 19. 21:19
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
Ha többször próbáltad ott hagyni, akkor végülis te is játszottál az érzéseivel, főleg ha sikerült is visszahúznia téged,akkor nagyon szerethet
2021. febr. 20. 12:04
 42/67 A kérdező kommentje:
Kezdetek elbizonytalanítani 😂😂😂 kajak én lennék a hülye? 😶 csak félek, hogy az lesz, hogy talál egy pasit, és akkor én meg hoppon maradok. Meg ha tényleg szeretne ahogyan állítja, akkor nem lenne érdekelt abban, hogy jobban megismerjen? Vagy pl akkor nem randizgatna más sráccal, nem? - bár állítása szerint az nem randi volt, annak ellenére, hogy a srácnak bejött...
2021. febr. 20. 12:45
 43/67 anonim ***** válasza:
Nem azt mondom, hogy hülye vagy, de ha tényleg szeret a lány, akkor fel sem merüljön benned, hogy lelépsz. Lehet, hogy ő nem gondolkozik veled semmi komolyban, csak beszélgetnék szeretne veled, vagy nem tudom. Attól még, hogy a srácnak bejön, nyugodtan találkozhatnának "csak úgy".
2021. febr. 20. 12:50
 44/67 anonim ***** válasza:
Azta...miről tudtatok ennyit beszélni?
2021. febr. 20. 13:22
 45/67 anonim ***** válasza:
56%
De most akkor konkrétan mit mond a csaj? Szeret? Akar veled kapcsolatot? Vagy kedvel/szeret, de ezt a kapcsolatot csak te gondolod, hogy jó lenne de ő nem beszélt semmi ilyenről?
2021. febr. 20. 13:29
 46/67 anonim ***** válasza:
Szerintem szereti a csaj, ez egyértelmű. Kapcsolatot kétlem, hogy szeretne, valószínűleg éretlen hozzá, vagy nem tudom:D
2021. febr. 20. 13:31
 47/67 A kérdező kommentje:

Hát.. Ezért fura ez az egész, mert azt mondja, hogy szeret, meg tök jó lenne velem, néha húzza az agyam... és ha itt rákérdezek, hogy akkor miért toporgunk egy helyben, azt mondja hogy "nem tudom" 😅😂

Tehát olyan a dolog, hogy mintha blöffölne, egészen addig, amíg konkrétan rá nem kérdezek, mert akkor azt mondja hogy nem tudja mit akar..

Gondolom nem akar kapcsolatot, vagy nemtom már én sem, teljesen megkevert. De akkor meg miért nem enged el? Sokkal könnyebb lenne mindkettőnknek szerintem...

2021. febr. 20. 13:34
 48/67 anonim ***** válasza:
56%

Kapcsolatban van?

Messze éltek egymástól?

Önbizalomhiányos, azért nem mer fotót küldeni?

2021. febr. 20. 13:40
 49/67 anonim ***** válasza:
Mert szeret, és gondolom egy éretlen tinilány, aki nagylánynak képzeli magát😅kapcsolatot nem szeretne, de valószínűleg időközben megkedvelt téged, és nem tudna itt hagyni. Viszont a tinilányokkal nagyon vigyázz, mert iszonyatosan törékeny a szívük..
2021. febr. 20. 13:42
 50/67 anonim ***** válasza:

Nem kell ahhoz önbizalomhiányosnak lenni, hogy ne küldjön képet..valószínűleg nem bízik meg a kérdezőben, és ez inkább csak jó dolog, hogy nem küldözget akárkinek képet...

Kérdező, szerintem örülj, hogy kaptál tőle egyáltalán valamit, azért az más, mintha tényleg semmit nem mutatott volna

2021. febr. 20. 13:47
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!