Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hülyeség lenne alkalmi kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeség lenne alkalmi kapcsolatban megélni az álmokat, mert akkor beleszeret az ember a másikba?

Figyelt kérdés

Vannak amolyan aprobb cseprőbb álmaim vágyaim amiket nem tudok megélni mert nincs barátom (tipikus, irto ritka ha tetszik vki és ha tetszik vki garantált hogy neki meg én nem)

Inkább amolyan alkalmi kapcsolataim vannak.

De ugye vágyok dolgokra amik normál esetben párok között az igazi.

Akàr sima kapcsolati dolog pl egyuttalvás, vagy romantikus csók az esőben, vagy otthoni tánc kettesben spontán, együtt edzès, vagy egy tök jo kocsival elmenni valahova éjszaka zene stb.

Arra gondoltam, ha csak illizio szinten is, de igazából ezeket meg lehetne élni, a mostani (de szerintem mindegyik elotti utáni)sráccal is, tuti nyitottak lennének ezekre, nincsenek fábol, emberek, lazák, joarcok meg minden.

Csak belegondolva lehet én ezektől szerelmes is lennèk?? És rugnék egy bazi nagy öngólt magamnak? És maradjak csak annál hogy szex meg beszèlgetès, meg ami szokás alkalmi kapcsolatokban?

2021. febr. 9. 22:49
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Plane nekem ezekből a rigolyákbol az jön le hogy nem is szeret.plane hogy forsitva nem ia látom hogy ők ugyan mit tennènek meg ertem

Ugy értem én hegyeket is megmozgatok a másikért, a másik meg csak rinyál rinyál.

Ez csak egy ideig megy. Aztán kicsinált.

2021. febr. 12. 06:04
 22/31 anonim válasza:
Elolvastam idaig a sztorid és látom h elvetetted az ötletet, jo döntés mert én pl igy jártam az egyik alkalmimmal akivel elég sok ideje tartott, beleszerettem mert vele is mint irtad olyanokat csináltunk de kapcsolat nem lehetett volna mivel egyrészt csak en éreztem iránta bármit 😃 22L
2021. febr. 12. 06:54
 23/31 A kérdező kommentje:

Csak epp kezdi ugy megvalositani ezeket hogy nem is mondtam..

Pl most vesz egy masik "fullosabb" kocsit és már tervezi is vinni nyari ejszaka zenével mindenhova izgalmakba...

2021. febr. 15. 08:22
 24/31 A kérdező kommentje:
Most mondjam ezekre nem? Mikor amugy vonz annyira a dolog..
2021. febr. 15. 08:23
 25/31 anonim ***** válasza:

Utazas kozben ezek nagyon jok voltak. Vagy ha nem tudjatok egymas nevet. Akkor egy lezart, kerek szep emlek.

A baj ott kezdodik, ha tudod az elerhetoseget, es ugysem lehet megallni, hogy ne nezd meg, lett-e baratnoje, stb... Onnantol onkinzas.

2021. febr. 15. 19:23
 26/31 anonim ***** válasza:
szerintem fordulj pszichológushoz. nem véletlen vonzol be ilyen sérült embereket.
2021. febr. 15. 19:43
 27/31 anonim ***** válasza:
Én kipróbáltam egyszer ezt alkalmiban és engem baromira megzavart. Nem szerettem bele, de zavart az, hogy az egész csak színjáték, az együtt alvás, az összebújás. Mondjuk ezt éreztem is, mert bár én vágytam arra, hogy aludjunk is együtt, az ágyban neki hátat fordítva aludtam el.
2021. febr. 15. 22:50
 28/31 A kérdező kommentje:

Kezdem kiismerni. Ő tudatosan tartja a távolságot. Azaz szerintem benne is megmozdul ez az amugy, csak racionalisan nem engedi ki az erzelmeket.

Kezdek kicait ugy lenni az egésszel is hogy ő maga vigyáz a szivemre, hogy ne éljem bele magam. Nem hülyit. Ez korrekt.

Most ismerkedem mással aki elvileg kapcsolatot keres. Gyakorlatilag nem tudom még hogy mi van mögötte. Lehet ő viszont inkorrekt lesz.

Szoval igy belemegyek az illuziokba de csak kicsit azaz en nem mondom mit szeretnék de ha pont olyat tesz atb akkor nem mondok nemet de tartom magam ésszel annyira hogy nyitok masra

2021. febr. 16. 05:15
 29/31 anonim ***** válasza:
pont most vagyok választás előtt... belemenjek-e egy csak szexkapcsba, amikor tudom hogy a srác nagyon bejön és bele tudnék zúgni, vagy inkább az eszemre hallgassak és keressem tovább a párkapcsolatot. (Aminek tudjuk, hogy előbb utóbb úgyis egy a vége, dögunalom, megszokás..) ráadásul lehet hogy a szex sem lesz annyira fenomenális, mint ezzel a pasival. (Aki egyébként nem akar csak szexkapcsot.)
2021. febr. 16. 08:46
 30/31 A kérdező kommentje:

Hát en ilyen szempontbol nézve en a mának élek.

Azaz ha lesz is kapcsolatom a mostanit nem zárom le mindaddig amig azt nem tudom hogy Miatta érdemes lezárni.

2021. febr. 16. 13:19
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!