Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség lenne alkalmi kapcsolatban megélni az álmokat, mert akkor beleszeret az ember a másikba?
Vannak amolyan aprobb cseprőbb álmaim vágyaim amiket nem tudok megélni mert nincs barátom (tipikus, irto ritka ha tetszik vki és ha tetszik vki garantált hogy neki meg én nem)
Inkább amolyan alkalmi kapcsolataim vannak.
De ugye vágyok dolgokra amik normál esetben párok között az igazi.
Akàr sima kapcsolati dolog pl egyuttalvás, vagy romantikus csók az esőben, vagy otthoni tánc kettesben spontán, együtt edzès, vagy egy tök jo kocsival elmenni valahova éjszaka zene stb.
Arra gondoltam, ha csak illizio szinten is, de igazából ezeket meg lehetne élni, a mostani (de szerintem mindegyik elotti utáni)sráccal is, tuti nyitottak lennének ezekre, nincsenek fábol, emberek, lazák, joarcok meg minden.
Csak belegondolva lehet én ezektől szerelmes is lennèk?? És rugnék egy bazi nagy öngólt magamnak? És maradjak csak annál hogy szex meg beszèlgetès, meg ami szokás alkalmi kapcsolatokban?
Plane nekem ezekből a rigolyákbol az jön le hogy nem is szeret.plane hogy forsitva nem ia látom hogy ők ugyan mit tennènek meg ertem
Ugy értem én hegyeket is megmozgatok a másikért, a másik meg csak rinyál rinyál.
Ez csak egy ideig megy. Aztán kicsinált.
Csak epp kezdi ugy megvalositani ezeket hogy nem is mondtam..
Pl most vesz egy masik "fullosabb" kocsit és már tervezi is vinni nyari ejszaka zenével mindenhova izgalmakba...
Utazas kozben ezek nagyon jok voltak. Vagy ha nem tudjatok egymas nevet. Akkor egy lezart, kerek szep emlek.
A baj ott kezdodik, ha tudod az elerhetoseget, es ugysem lehet megallni, hogy ne nezd meg, lett-e baratnoje, stb... Onnantol onkinzas.
Kezdem kiismerni. Ő tudatosan tartja a távolságot. Azaz szerintem benne is megmozdul ez az amugy, csak racionalisan nem engedi ki az erzelmeket.
Kezdek kicait ugy lenni az egésszel is hogy ő maga vigyáz a szivemre, hogy ne éljem bele magam. Nem hülyit. Ez korrekt.
Most ismerkedem mással aki elvileg kapcsolatot keres. Gyakorlatilag nem tudom még hogy mi van mögötte. Lehet ő viszont inkorrekt lesz.
Szoval igy belemegyek az illuziokba de csak kicsit azaz en nem mondom mit szeretnék de ha pont olyat tesz atb akkor nem mondok nemet de tartom magam ésszel annyira hogy nyitok masra
Hát en ilyen szempontbol nézve en a mának élek.
Azaz ha lesz is kapcsolatom a mostanit nem zárom le mindaddig amig azt nem tudom hogy Miatta érdemes lezárni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!