Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség lenne alkalmi kapcsolatban megélni az álmokat, mert akkor beleszeret az ember a másikba?
Vannak amolyan aprobb cseprőbb álmaim vágyaim amiket nem tudok megélni mert nincs barátom (tipikus, irto ritka ha tetszik vki és ha tetszik vki garantált hogy neki meg én nem)
Inkább amolyan alkalmi kapcsolataim vannak.
De ugye vágyok dolgokra amik normál esetben párok között az igazi.
Akàr sima kapcsolati dolog pl egyuttalvás, vagy romantikus csók az esőben, vagy otthoni tánc kettesben spontán, együtt edzès, vagy egy tök jo kocsival elmenni valahova éjszaka zene stb.
Arra gondoltam, ha csak illizio szinten is, de igazából ezeket meg lehetne élni, a mostani (de szerintem mindegyik elotti utáni)sráccal is, tuti nyitottak lennének ezekre, nincsenek fábol, emberek, lazák, joarcok meg minden.
Csak belegondolva lehet én ezektől szerelmes is lennèk?? És rugnék egy bazi nagy öngólt magamnak? És maradjak csak annál hogy szex meg beszèlgetès, meg ami szokás alkalmi kapcsolatokban?
Szerintem ezek romantikus programok. Ez már bonyodalom lehet.
Én az alkalmimmal a szexet akarom élvezni. Ezért nem is szorítkozunk más programokra.
De miért tartasz tőle ennyire? A vágyaid alapján egy hozzád illő srácra vágysz jó szexszel.
Forditva utolso
Addig megy ez mig nem lesz normalis kapcsolatom.
Azert tartok ettől amugy mert a mostani srac eléggé hajlamos az erzelmekkel is szorakozni.
Pl nincs senki csak te
Tőled jobb nem is kell
Ha azt mondom ebbol nem lesz kapcsolat-válasza nincs semmi kőbe vésve
Ha kerdezem más csajjal irkál e á ő soha
Stb
Ahelyett hogy siman helyre tenne, ugy adogatja ezeket is mert szerintem latja hogy labilis vagyok es visszaél vele.
Erre válasza ő nem élne vissza semmivel, soha nem volt olyan stb.
Szoval nem tart távol magátol maxon.
De kapcsolat meg felejtős racionalisan nézve.
Miert lettek az eddigi kapcsolataid alkalmik?
Ha személyiség jó, szex működik, miért zárkózol el komoly kapcsolattól? Ha a személyiség nem jó, bármilyen vágyad kiélheted vele, sose fog működni, csak az idődet pazarolod.
Azert alkalmik az eddigi kapcsolataim csak, mert màr belemegyek ilyenekbe, jobb mint a semmi alapon.
Illetve midegy is, mert az exekre se mondhatok mást, mivel vége, azok is csak alkalmi kapcsolatok voltak. Szoval ezek a dolgok együttalvás stb ott is illuzio volt csak.
Szerencsém van valahol most hogy nem kőszivűbe botlottam, azaz emberi movoltja is van ebben a "kapcsolatban". Nem dob ki szex után meg stb. Nem is értem miért nem. Valoszinű neki is fontos plusz beszelgetes ez az.
De döntöttem, lehet kihagyom ezeket amiket akarok pluszt
Majd spontan ha ugy jön ki a lèpés oké, de nem fogok ilyeneket kezdeményezni.
Sajnos ennek nem látom értelmét
Hatalmas szenvedélyes kapcsolataim voltam az exekkel tele kalandokkal izgalmakkal filmbe illőek.
Es mégis hol vagyok most..?
Szoval nekem lassan nem különb egy normalis kapcsolat egy alkalmitol csak a fenti "effektek" hiánya miatt. Ami amugy ugyanugy meglehetne most is.
Szoval tök mindegy hogy szerelmesen egyutt alszunk aztán ugy is szakitunk vagy epp nem szerelmesen alszunk egyutt es ugy se járunk.
Nem több egyik a masiknál nekem màr.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!