Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség lenne alkalmi kapcsolatban megélni az álmokat, mert akkor beleszeret az ember a másikba?
Vannak amolyan aprobb cseprőbb álmaim vágyaim amiket nem tudok megélni mert nincs barátom (tipikus, irto ritka ha tetszik vki és ha tetszik vki garantált hogy neki meg én nem)
Inkább amolyan alkalmi kapcsolataim vannak.
De ugye vágyok dolgokra amik normál esetben párok között az igazi.
Akàr sima kapcsolati dolog pl egyuttalvás, vagy romantikus csók az esőben, vagy otthoni tánc kettesben spontán, együtt edzès, vagy egy tök jo kocsival elmenni valahova éjszaka zene stb.
Arra gondoltam, ha csak illizio szinten is, de igazából ezeket meg lehetne élni, a mostani (de szerintem mindegyik elotti utáni)sráccal is, tuti nyitottak lennének ezekre, nincsenek fábol, emberek, lazák, joarcok meg minden.
Csak belegondolva lehet én ezektől szerelmes is lennèk?? És rugnék egy bazi nagy öngólt magamnak? És maradjak csak annál hogy szex meg beszèlgetès, meg ami szokás alkalmi kapcsolatokban?
Nem egyéjszakás a mostani több alkalmis. Ezeket keresem alkalmik alatt mindig egy fix vkit amig meg nem un talán hónapok. Aztan masik fix valakit.
Egyéjszakás nem is tudom. Az milyen lehet tenyleg.
Mondhatnám ugyis a normális kapcsolat csak annyiban különbözik az alkalmitol hogy amig az előbbi elvisz éveket addig az utóbbi kb hónapokat csak.
És az elsőbe még bele is éled magad és megszivod csak.
A mostaniak a rövidek.
Eddig olyan 2-4 éves kapcsolataim voltak.
Azért mentek tönkre mert beleuntam a rigolyaikba. Eleinte alkalmazkodik az ember meg szerelmes hajlamos behodolni, megfelrltségi kényszerei vannak stb stb
Egy idő mulva viszont elkezdek kiállni magamért. Onnanstol kezdődik a mélyrepülés. Csak épp onnanstol engem ez már nem erdekel..
Csak leirom az egyik sztorim:
Exem speciel rühellte hogy cigizem (fű stb), igy a kedvéért vagy érte (mert azert zsarolt is keményen, hogy különben vége),elkezdtem leszokni.
Ami alatt első fázis ugye ingerlékenység meg stb. Soha nem volt velem toleráns, pedig kértem! Nem volt békitő megértő, hanem még ok nélkül is provokált.
Aztán a kövi fázis, elkezdtem felszedni, felhiztam 45 ről 50 kg-ra. Elkezdett kritizálni és gúnyolni!
Amig én vért izzadtam egy teljes életmód váltással, függőségek elhagyásával, és a mérgezőkről áttérni az egészséges táplálkozásra(annak ellenére hogy étvágyam kezdetben nem is volt), sportra stb, és a homlokom is gyöngyözött az izzadságtol sokszor, de meg akartam csinàlni, nem adtam fel, de ő bíztatás támogatás helyett, csak belémrúgott ujra meg ujra. Mart provokált idegesitett kritizált, akkor meg a ruháimat is meg akarta szabni miket hordhatok stb
És aztán én fogtam magam és visszaestem az egészbe, es inkább nem találkoztam vele, mert en cigizem, bocs, majd kesőbb.
Aztán ezen ugrált egy darabig hogy ő csak a második lehet..sértette az egoját. Csak onnanstol már süket fülekre talált minden.
Mindemellett szerintem ő ennek a töredékét sem tette volna le értem az asztalra. Nem ölt volna sárkányokat sem az biztos. Miközben én az eletem cseréltem volna le miatta.
Es szoval ez egy a sokbol miert mennek tönkre a kapcsolataim.
#18: Tehát nem olyasmit várt, hogy főzz, moss, takaríts, miközben ő pocakosan ül a tévé előtt és meccset néz, amit sok nő nagyon szeret hangoztatni.
Olyat várt volna el, hogy NORMÁLIS életet élj. Nem tudom a gyerek témához hogy álltok, de én ha akarnék gyereket, akkor biztosan kizáró ok lenne nálam is egy dohányzó nő. Ráadásul ha erre nem képes (ami egy gyerekneveléshez képest apróság), hogy leszokjon (és ezt úgy mondom, hogy én is leszoktam, tehát TUDOM min megy keresztül aki leszokik, az egész akaratgyengeség), akkor nincs is közös jövőnk.
Az meg, hogy megszabta, hogy milyen ruhákat hordj, ott már te nem húztad meg a saját határaidat.
Nézd úgy, hogy férfiak ugyanezért kénytelenek személyi edzőnek fizetni, aki ugyanezt megteszi velük, vagy ennek a töredékét, mert a szex azért hatalmas motivátor tud lenni. Annál nagyobb motivátort el nem tudok képzelni az életben. Maximum a drogok, de az egy céltalan önpusztítás.
Hát igy nem is volt közös jövőnk. Ém szenvedtem mellette és ennyi.
A mostani is rigolyás csak más miatt. Már előre tudom mi lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!