Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség lenne alkalmi kapcsolatban megélni az álmokat, mert akkor beleszeret az ember a másikba?
Vannak amolyan aprobb cseprőbb álmaim vágyaim amiket nem tudok megélni mert nincs barátom (tipikus, irto ritka ha tetszik vki és ha tetszik vki garantált hogy neki meg én nem)
Inkább amolyan alkalmi kapcsolataim vannak.
De ugye vágyok dolgokra amik normál esetben párok között az igazi.
Akàr sima kapcsolati dolog pl egyuttalvás, vagy romantikus csók az esőben, vagy otthoni tánc kettesben spontán, együtt edzès, vagy egy tök jo kocsival elmenni valahova éjszaka zene stb.
Arra gondoltam, ha csak illizio szinten is, de igazából ezeket meg lehetne élni, a mostani (de szerintem mindegyik elotti utáni)sráccal is, tuti nyitottak lennének ezekre, nincsenek fábol, emberek, lazák, joarcok meg minden.
Csak belegondolva lehet én ezektől szerelmes is lennèk?? És rugnék egy bazi nagy öngólt magamnak? És maradjak csak annál hogy szex meg beszèlgetès, meg ami szokás alkalmi kapcsolatokban?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!