Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok! ismerkedesi fazisban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! ismerkedesi fazisban, online beszelgetes soran van olyan nap amikor ti irtok ra a sracra, vagy mindig mrgvarjatok, hogy o irjon eloszor?

Figyelt kérdés
tegnap 12:27
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Írok amikor kedvem tartja, nem nézem mennyiszer írt ő rám hanem azt, hogy milyen együtt társalogni élőben és online.
tegnap 12:34
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Mikor hogy, akivel megvan a hullámhossz ott nem foglalkozol ezzel, hanem kommunikálni akarsz az illetővel.
tegnap 12:40
 3/5 anonim ***** válasza:
26%
Eleinte általában várok, de nem sokáig, van, hogy én írok előbb, de az első pár alkalommal nem szoktam. De ehhez hozzátartozik az is, hogy egy idegen a netről nem is érdekel általában annyira, hogy én írogassak neki, hiába chatelunk jól el. Ha már találkoztunk is és élőben is szimpatikus volt, van kémia, érdekel jobban, akkor már kezdeményezőbb leszek.
tegnap 13:00
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem vagy azt csinálod hogy mindig te írsz, és akkor kedvedre hanyagolod amikor olyan kedved van, vagy pedig ő ír te meg vagy visszaírsz vagy nem. Ha útközben elkezdesz írni néha pedig addig mindig ő, akkor rögtön elbízza magát pedig már azelőtt is nagyképű volt.
tegnap 18:34
 5/5 anonim ***** válasza:
67%

Persze, hogy írok. Nőként is kiakasztana a gondolat, hogy valaki elvárja, hogy mindig mindent én tegyek a másikért.

Ha tetszik valaki, akkor mondjuk társkereső appon simán ráírok elsőnek (a Bumble mondjuk pont erre épít), ha elhal a beszélgetés és érdekel még akkor simán be is dobok valamit, illetve ha már randizunk akkor pláne nem várom, hogy rámírjon. Ha mondani akarok valamit, akkor megírom/elküldöm/megkérdezem. Mondjuk én eleve nem szoktam senkivel sem minden nap beszélni, nincs hozzá elég türelmem.

tegnap 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!