Ha online ismerkedésnél csak az egyik fél tartja életben a beszélgetést, a másik meg flegma 1-2 szavas mondatokkal válaszol, akkor már elképzelhetetlen hogy történjen valami komolyabb a 2 fél között?
Figyelt kérdés
2023. máj. 8. 18:20
1/14 anonim válasza:
Igen
2023. máj. 8. 18:27
2/14 anonim válasza:
igen :/
2023. máj. 8. 18:50
3/14 anonim válasza:
Igen. De nem is kell, hogy flegma legyen, az egyoldalú érdeklődés is ezt mutatja:(.
2023. máj. 8. 18:53
4/14 anonim válasza:
Mennyi ilyen emberbe szaladok itt bele… :/
2023. máj. 8. 19:04
5/14 A kérdező kommentje:
Nem értem az ilyeneket, legalább írná meg hogy bocs nem vagy szimpatikus... ennél csak az a rosszabb mikor valakivel egyik nap tök jól elbeszélgetünk, másnapra meg ghostol aztán se kép se hang
2023. máj. 8. 19:11
6/14 anonim válasza:
Aki ennyire méltat téged, azt vagy nem érdekled, vagy nincs rád ideje a sok másik jelentkező mellett. Hogy őszinte legyek, én az ilyeneket egy idő után el szoktam küldeni a p..ba, megmondom nekik, hogy nincs időm és energiám olyan emberekkel foglalkozni, akik leszarnak engem.
2023. máj. 8. 19:28
7/14 anonim válasza:
#5 igen, az a másik fele… idei rövid gyakoris pályafutásom alatt talán 2 emberrel beszélgetek hosszabb ideje (1+ hó)… sajnos ez van.
4es voltam
2023. máj. 8. 19:32
8/14 anonim válasza:
Nem. Az ilyet hagyni kell. Vagy untatod, vagy full idétlen, vagy a kommunikációs készsége nulla. Egyik sem jó jel.
2023. máj. 8. 19:36
9/14 anonim válasza:
5: Igen, sajnos sok olyan is van, aki szó és ok nélkül egyik pillanatról a másikra lelép. Nekem is bőségesen van ilyen jellegű tapasztalatom, teljesen normálisan beszélgettünk, az illetők sokszor még hangsúlyozták is, hogy végre egy értelmes, rendes, normális ember, aztán másnapra eltűntek. Sokan csak unaloműzésre használják a netes beszélgetéseket, és semmibe veszik a másikat, azt hiszik, hogy neten bármihez joguk van, csak mert fizikailag elérhetetlenek.
2023. máj. 8. 20:09
10/14 anonim válasza:
Az FB meg az IG váltotta ki ezt a hatást. Azt hiszik valami rajongójuk van, akit le kell kezelni, ha valaki szóba áll velük és érdeklődik (egy darabig).
2023. máj. 8. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!