Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ha online ismerkedésnél csak...

Ha online ismerkedésnél csak az egyik fél tartja életben a beszélgetést, a másik meg flegma 1-2 szavas mondatokkal válaszol, akkor már elképzelhetetlen hogy történjen valami komolyabb a 2 fél között?

Figyelt kérdés

2023. máj. 8. 18:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ez nagyon jó arány, én 6 éve gyakorizok de csak egy embert sikerült találnom akivel azóta is beszélek

2023. máj. 8. 20:30
 12/14 anonim válasza:
Régebben sokkal több olyan ember volt itt (is), akivel el lehetett beszélgetni, többekkel találkoztam is. Most meg a beszélgetések nagy része nyögvenyelős, mert csak tőmondatokban válaszolgatnak, flegmáskodnak, vagy csak önmagukat fényezik, de visszakérdezni is képtelenek. Egy ideig kísérleteztem azzal, hogy szóra bírjam az ilyeneket, de rájöttem, hogy értelmetlen. Komolyan hányni tudnék az ilyen emberektől, elvárnák, hogy szórakoztasd őket, miközben semmibe vesznek téged.
2023. máj. 8. 20:45
 13/14 anonim válasza:

Csak jónak tűnik, szerintem, bár majd az idő megmondja. :)

Pár éve én is itt vagyok az oldalon, csak több, hosszabb kihagyással ezért írtam, hogy idén.

A “régiek” közül már kb senkivel sem beszélek, szóval előnyben vagy :D

7es voltam

2023. máj. 8. 20:53
 14/14 anonim válasza:
10# Nem a FB és Insta óta van ez. Ez mindig is így volt amióta létezik chat és ismerkedő oldal. A nők nagy része unaloműzésből van fent. A férfi szórakoztassa, meg rajongjon érte, a nő pedig magáról mesélhessen ez a lényeg. De kérdezni nem fog semmit a férfitól mert nem kíváncsi rá.
2023. máj. 16. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!