Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihasználtam egy nőt, bűntudatom van? (!)
Figyelt kérdés
Érzelmileg közel férkőztem egy nőhöz, és tudtam hogy én csak szexet akarok tőle. Régóta ismerjük egymást, beszélgetni is szoktunk. Ő az a fajta akinek érzelmek kellenek a szexhez. Pár hete elkezdtem neki udvarolni, ami jól esett neki, nem utasított vissza. Érdeklődést mutattam felé, elmondtam pár bizalmas dolgot neki magamról, ő pedig magáról. A bizalmába fogadott. Aztán találkoztunk, lefeküdtünk, és mindkettőnknek nagyon jó volt. De ő hetente akarna velem találkozni, én meg mindenféle ürügyre hivatkoztam, semmilyen érzelem kifejezését nem viszonoztam, hideg lettem vele ami tudom fájt neki de nem mondta. Kérte mondjam meg ha nekem ennyi volt, tudomásul veszi. Azt mondtam bajom van az érzelmek kifejezésével, sok a gondom. Ezt pár hétig bírta, én pedig fokozatosan megszüntettem vele a beszélgetést is, és lényegében leléptem, ott hagytam. Ha ir nem válaszolok neki. Iszonyat bűntudatom van amiatt amit tettem, de nem merem neki szemtől szembe megmondani, szégyellem magam, beszélni sem akarok vele. Mit csináljak? Nagyon rosszul érzem magam.2021. jan. 21. 18:45
71/77 anonim válasza:
Ne legyen bűntudatod, helyesen cselekedtél. A nők is ezt csinálják, csak ők anyagilag használnak ki. Csak nekik szabad vagy mi? Még párszor dugd meg arra hivatkozva, hogy mostmár ,,letisztultak az érzéseid". Aztán nyögd be nyugodtan hogy nem érzed a kémiát, nincs meg a szikra, ő jobbat érdemel, nem állsz készen egy kapcsolatra vagy bármilyen blőd hülyeséget amit a nők is szoktak.
72/77 A kérdező kommentje:
Nem helytelent tettem! Tisztességes, hatalmas belső értékkel és értékrenddel rendelkező nő. Jószivű, toleráns, és nem hogy tőlem nem, de senkitől sem érdemli hogy átverjék. Aljas voltam vele.
2021. jan. 22. 08:03
73/77 anonim válasza:
Nincs katonaság, ahol megnevelnék a ti fajtátokat, aztán mehetnél a frontvonalra.
LOL
74/77 anonim válasza:
De amúgy nem értem mi volt a kérdésed célja.
Bárki bármit ír, leszögezted hogy úgysem írsz a csajnak, akkor mit akarsz hallani? Martirkodsz itt... Jajj te szegény, úgy sajnálunk a lelkiismeret furdalasod miatt, biztos nagyon nehéz most neked is
75/77 anonim válasza:
Szerintem egyébként troll. Aki ilyet csinál, azt nem nagyon gyötri a bűntudat vagy ha mégis, akkor nem fogja százhuszonötször lekommentelni ugyanazt, csak azért, hogy begyűjtse utána a rúgásokat.
Van nagyon sok féreg, aki így működik, mint ő, de azok nem fognak itt nyavalyogni, meg begyűjteni egy rakat fejmosást, annyira nem érdekli azért őket ez az egész.
76/77 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll! Sajnos megtettem ezt azzal a nővel. Kiírtam magamból nektek, most jobb. Próbálok változni de nem megy pedig a szándék bennem van.
2021. jan. 22. 14:36
77/77 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!