Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihasználtam egy nőt, bűntudatom van? (!)
Figyelt kérdés
Érzelmileg közel férkőztem egy nőhöz, és tudtam hogy én csak szexet akarok tőle. Régóta ismerjük egymást, beszélgetni is szoktunk. Ő az a fajta akinek érzelmek kellenek a szexhez. Pár hete elkezdtem neki udvarolni, ami jól esett neki, nem utasított vissza. Érdeklődést mutattam felé, elmondtam pár bizalmas dolgot neki magamról, ő pedig magáról. A bizalmába fogadott. Aztán találkoztunk, lefeküdtünk, és mindkettőnknek nagyon jó volt. De ő hetente akarna velem találkozni, én meg mindenféle ürügyre hivatkoztam, semmilyen érzelem kifejezését nem viszonoztam, hideg lettem vele ami tudom fájt neki de nem mondta. Kérte mondjam meg ha nekem ennyi volt, tudomásul veszi. Azt mondtam bajom van az érzelmek kifejezésével, sok a gondom. Ezt pár hétig bírta, én pedig fokozatosan megszüntettem vele a beszélgetést is, és lényegében leléptem, ott hagytam. Ha ir nem válaszolok neki. Iszonyat bűntudatom van amiatt amit tettem, de nem merem neki szemtől szembe megmondani, szégyellem magam, beszélni sem akarok vele. Mit csináljak? Nagyon rosszul érzem magam.
De szenved az biztos mert azt írta hogy emberileg fáj neki. Ő egy érzelmes, érzékeny nő, de tisztességes is. Én meg ezt is kihasználtam. Nagyon szégyellem magam, és nem tudom miert de teljes érdektelenséget mutatok felé.
2021. jan. 21. 20:07
33/77 anonim válasza:
Eddig sem érdekelt téged, hogy bántod, nem? Akkor miért is nem tiltod le? Honnan tudod TE, hogy neki mi a jó? Az jó, hogy lesi a válaszod? Tudnám miért, egy perc figyelmet nem érdemelsz.
Amúgy meg attól, hogy itt nyivakolsz, nem mentesulsz a felelősség alól, ki nem szarja le, hogy bűntudatod van? Ezzel is csak a saját lelked akarod könnyíteni, hogy jó - jó, bántottam, kihasználtam, de azért sajnálom mert nen érdemelte meg. Szánalmas és önző vagy, aki csak saját magát szereti, de azt nagyon. Menj már oszt ásd el magad. Vagy legalább maradnal csöndben, ha már averted a csajt,ha elé állni nincs pofád.
2021. jan. 21. 20:15
34/77 anonim válasza:
Meg is érdemled a sorsod.Amúgy meg elég szánalmas hogy itt nyervogsz, de annyi eszed nincs hogy tiszta vizet önts a pohárba.
2021. jan. 21. 20:20
35/77 anonim válasza:
Ilyen mennyiségű értelmetlen rinyálás és nyivákolás után felmerült bennem, hogy az egész egy kamu szar és a kérdező arra gerjed, ha szidják. Ha mégse kamu, a nőnek nagy mázlija van, hogy nem akarsz tőle semmit és nem vesztegeti rád az idejét.
2021. jan. 21. 20:20
36/77 A kérdező kommentje:
Sajnos nem kamu. Igen önző vagyok tudom, meg gyáva is. Már meg sem merem nézni hogy írt-e valamit. Miert van bennem ez?
2021. jan. 21. 20:22
37/77 anonim válasza:
Leírtad. Mert egy önző, gyáva, konfliktuskerülő alak vagy. 20an írtuk le, hogy mit csinálj, nem csinálod, akkor szenvedjél a sarokban, nem érdekelsz senkit. Nehogy már téged kelljen sajnálni.
2021. jan. 21. 20:24
38/77 A kérdező kommentje:
Jó, tudom igazatok van.
2021. jan. 21. 20:25
39/77 anonim válasza:
Ez nagyon kellemetlen. Főleg amikor visszakapod a sorstól és te leszel igy oda valakiért. Soha nem szabad ilyet csinálni.
2021. jan. 21. 20:25
40/77 anonim válasza:
Tényleg írj neki egy bocsánatot.
Én nőként mondom, hogy nekem is csinál pasi ilyet, hogy nem ír vissza, és a szívem szakad meg. Sokkal rosszabb, mint a nem. Ez a "bizonytalanság" engem felőrölt mindig.
Írd neki, hogy ne haragudjon, nem. Miért vagy gyáva? Megérdemli ezt a tisztességet, és ha ennyire bűntudatod van akkor hála a jó égnek jelzi a lelked, hogy rosszat tettél. Kérj tőle bocsánatot.
Korrekten írd meg, hogy nincsenek érzelmeid, ne haragudjon. Utána már le tudja zárni rendesen, és nem fog reménykedni, hogy mi történhetett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!