Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kihasználtam egy nőt, bűntudat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihasználtam egy nőt, bűntudatom van? (!)

Figyelt kérdés
Érzelmileg közel férkőztem egy nőhöz, és tudtam hogy én csak szexet akarok tőle. Régóta ismerjük egymást, beszélgetni is szoktunk. Ő az a fajta akinek érzelmek kellenek a szexhez. Pár hete elkezdtem neki udvarolni, ami jól esett neki, nem utasított vissza. Érdeklődést mutattam felé, elmondtam pár bizalmas dolgot neki magamról, ő pedig magáról. A bizalmába fogadott. Aztán találkoztunk, lefeküdtünk, és mindkettőnknek nagyon jó volt. De ő hetente akarna velem találkozni, én meg mindenféle ürügyre hivatkoztam, semmilyen érzelem kifejezését nem viszonoztam, hideg lettem vele ami tudom fájt neki de nem mondta. Kérte mondjam meg ha nekem ennyi volt, tudomásul veszi. Azt mondtam bajom van az érzelmek kifejezésével, sok a gondom. Ezt pár hétig bírta, én pedig fokozatosan megszüntettem vele a beszélgetést is, és lényegében leléptem, ott hagytam. Ha ir nem válaszolok neki. Iszonyat bűntudatom van amiatt amit tettem, de nem merem neki szemtől szembe megmondani, szégyellem magam, beszélni sem akarok vele. Mit csináljak? Nagyon rosszul érzem magam.
2021. jan. 21. 18:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:
100%
Jó egy idő után veszi majd a lapot és túllép a dolgon, de szerintem magadnak és a nőnek is tartozol annyival, hogy nem füled-farkad behúzva menekülsz egy probléma elől. Jobban fogod érezni magad, ha korrekten lezárod, szedd össze magad.
2021. jan. 21. 18:53
 12/77 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem tudok egyenes lenni vele, nagyon csalódott szomorú lesz.
2021. jan. 21. 18:58
 13/77 anonim ***** válasza:
87%
Hát te legalább megdugtad. Engem egy ilyen rohadék szarganéj évekig hülyített, megszakításokkal, de mindig felbukkant, képes volt egy új kapcsolatomba is beleavatkozni, el nem engedett volna, de kelleni nem kellettem neki, amennyit én szenvedtem ettől, azt ellenségemnek se kívánom. Legalább lett volna benne valami jó is, de még az se, még egy nyomorult 5 perc se. Mindegy, most már nem kéne, már nem tud behülyíteni, akkor voltam utoljára marha, amikor hagytam, hogy a másik miatt előadja nekem a hősszerelmest, akkor még utoljára elhittem, hogy bármit is érez irántam, de azóta rájöttem, hogy nem, köszönöm szépen, többé már soha.
2021. jan. 21. 19:04
 14/77 anonim ***** válasza:
87%
Remélem visszakapod, töketlen barom...
2021. jan. 21. 19:06
 15/77 lizzi77 ***** válasza:
100%
Hallod, és ezt az összes férfinek üzenem, aki szellemet játszik: TESSÉK GERINCET NÖVESZTENI BAKKER, AZTÁN SZÉP ÉRTELMESEN ELMONDANI A NŐNEK, HOGY HA AKARSZ MÉG TŐLE VALAMIT, AKKOR AZ MI IS PONTOSAN.MEG AZT IS, HA NEM AKARSZ TŐLE SEMMIT.Fúúú, az ilyen töketlenektől megyek a falnak, én nem vagyok egy rosszindulatú ember, de remélem, egyszer visszakapja az összes ilyen pasi, hogy beleszeret valakibe, az meg le se szarja, csak hülyíti...ha tudnátok, hogy milyen kutya egy érzés, soha eszetekbe sem jutna ilyet csinálni.
2021. jan. 21. 19:16
 16/77 anonim ***** válasza:
100%
Írj már vissza szerencsétlennek valamit, így még gázabb, írd le mi van kerek perec.
2021. jan. 21. 19:18
 17/77 A kérdező kommentje:
Nem írok neki semmit sem. Képtelen vagyok rá, és szerintem már rá is jött magától. Gyáva vagyok és emiatt is rosszul érzem magam. Olyat bántottam aki nagyon nem érdemelte, pedig írta is hogy semmi rossz érzése nincs irányomba, én meg nem akarom bíztatni semmivel sem.
2021. jan. 21. 19:23
 18/77 anonim ***** válasza:
93%
a legtobb ferfi pont ugyanezt csinalja, csak buntudat nelkul. szerintem amugy mar mindeg, mert megbantottad, oszinten bocsanatot kerni meg nem akarsz tole, szoval lehet, jobb is, ha beken hagyod, haddfelejtsen el.
2021. jan. 21. 19:24
 19/77 anonim ***** válasza:
91%
Visszakapod! Aztán sírhatsz a sarokban!
2021. jan. 21. 19:24
 20/77 A kérdező kommentje:
Pedig nagyon várja a magyarázatot mert magát hibáztatja. 😔
2021. jan. 21. 19:28
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!