Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihasználtam egy nőt, bűntudatom van? (!)
Figyelt kérdés
Érzelmileg közel férkőztem egy nőhöz, és tudtam hogy én csak szexet akarok tőle. Régóta ismerjük egymást, beszélgetni is szoktunk. Ő az a fajta akinek érzelmek kellenek a szexhez. Pár hete elkezdtem neki udvarolni, ami jól esett neki, nem utasított vissza. Érdeklődést mutattam felé, elmondtam pár bizalmas dolgot neki magamról, ő pedig magáról. A bizalmába fogadott. Aztán találkoztunk, lefeküdtünk, és mindkettőnknek nagyon jó volt. De ő hetente akarna velem találkozni, én meg mindenféle ürügyre hivatkoztam, semmilyen érzelem kifejezését nem viszonoztam, hideg lettem vele ami tudom fájt neki de nem mondta. Kérte mondjam meg ha nekem ennyi volt, tudomásul veszi. Azt mondtam bajom van az érzelmek kifejezésével, sok a gondom. Ezt pár hétig bírta, én pedig fokozatosan megszüntettem vele a beszélgetést is, és lényegében leléptem, ott hagytam. Ha ir nem válaszolok neki. Iszonyat bűntudatom van amiatt amit tettem, de nem merem neki szemtől szembe megmondani, szégyellem magam, beszélni sem akarok vele. Mit csináljak? Nagyon rosszul érzem magam.
Nem tudok és nem is akarok kötődni. De én ezt jeleztem is bizonyos formában. Szegény meg ő magyarázkodott sokszor.
2021. jan. 21. 22:32
62/77 anonim válasza:
Mesélj még!
2021. jan. 21. 22:41
63/77 A kérdező kommentje:
Már ezzel mindent elmondtam. Valóban elgondolkodtam azon hogy tényleg pszichológushoz kéne mennem mert nagyon érdektelen tudok lenni, és egy bizonyos szinten túl nem is érdekel a másik ember.
2021. jan. 21. 22:44
64/77 anonim válasza:
A legijesztőbb számomra a halál nyugodt stílusod. Még ha csak rövid időre is, de tönkre vágtad a nő lelkivilagat. Savaznak itt téged nem tudom, hányan, te meg teljes lelki békével írod kiegyensúlyozottan, hogy te nem vagy hibás, de mégis lelkifurkad van, ami holnapra elmulik. Más ember ennyi oltás után már egy kicsit felháborodott volna, főleg ha érzi, hogy támadják.
Részben jogos a meglátásod, abban az egyben igazad van, hogy te az elején tisztáztad,hogy nem szeretnél komoly kapcsolatot, vagy valami ilyesmi. De abban nincs, hogy ezekután kihasználtad és inkorrektül kezeled a kialakult helyzetet, menekülve és bujkalva elole es a felelősség elől. És mindezt halál nyugodtan, ülsz a fotelben hatradolve, csak a monitor világít, esetleg még valami italt is kortyolgatsz, miközben olvasod a kommenteket. Így tudlak elképzelni, számomra ez félelmetes, de lehet, csak belőlem váltottál ki ilyen negatív érzéseket. Mint valami sosrozatgyilkos a filmekben, aki helyesnek ítéli meg a tetteit. Te is a lányban keresed a hibát, pedig te vagy a rossz és nem ő...
2021. jan. 21. 22:48
65/77 A kérdező kommentje:
Azt mondta úgy érzi hogy mivel teljesen elutasítom őt, hogy utálom őt és semmit nem érzek iránta és ezt éreztetem is vele. Erre már semmit nem tudtam és nem is akartam reagálni. Erre semmit sem lehet szerintem.
2021. jan. 21. 22:51
66/77 A kérdező kommentje:
Lenyegében ő szakított.
2021. jan. 21. 22:55
67/77 anonim válasza:
Off kérdés.
Mennyi idős vagy kérdező, ha szabad érdeklődni?
2021. jan. 21. 22:57
68/77 A kérdező kommentje:
42 vagyok, a nő 37 éves.
2021. jan. 21. 23:00
69/77 anonim válasza:
Jézusom🥺 ennyit a felnőtt “férfiakról”...asszem túl jó dolgotok van! Nincs katonaság, ahol megnevelnék a ti fajtátokat, aztán mehetnél a frontvonalra. Ott férfivá válnál és nem picsognál hogy brühühü kihasználok mindenkit! Szánalmas vagy!!!!
2021. jan. 21. 23:13
70/77 Savlekotő válasza:
Faxa lehetett a családi háttered neked is hogy ilyen érzelemmentes használunk mindenkit aztán eldobjuk ember lettél..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!