Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kihasználtam egy nőt, bűntudat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihasználtam egy nőt, bűntudatom van? (!)

Figyelt kérdés
Érzelmileg közel férkőztem egy nőhöz, és tudtam hogy én csak szexet akarok tőle. Régóta ismerjük egymást, beszélgetni is szoktunk. Ő az a fajta akinek érzelmek kellenek a szexhez. Pár hete elkezdtem neki udvarolni, ami jól esett neki, nem utasított vissza. Érdeklődést mutattam felé, elmondtam pár bizalmas dolgot neki magamról, ő pedig magáról. A bizalmába fogadott. Aztán találkoztunk, lefeküdtünk, és mindkettőnknek nagyon jó volt. De ő hetente akarna velem találkozni, én meg mindenféle ürügyre hivatkoztam, semmilyen érzelem kifejezését nem viszonoztam, hideg lettem vele ami tudom fájt neki de nem mondta. Kérte mondjam meg ha nekem ennyi volt, tudomásul veszi. Azt mondtam bajom van az érzelmek kifejezésével, sok a gondom. Ezt pár hétig bírta, én pedig fokozatosan megszüntettem vele a beszélgetést is, és lényegében leléptem, ott hagytam. Ha ir nem válaszolok neki. Iszonyat bűntudatom van amiatt amit tettem, de nem merem neki szemtől szembe megmondani, szégyellem magam, beszélni sem akarok vele. Mit csináljak? Nagyon rosszul érzem magam.
2021. jan. 21. 18:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 A kérdező kommentje:
Én sem tudom miért hazudtam neki. Ezt láttam jónak.
2021. jan. 21. 21:26
 52/77 anonim ***** válasza:
100%
Egyem a kis depressziós szíved. Nincs kedved találkozni velem? Szívesen visszadnám neked, amit okoztál a lánynak. 1x nagyon meg fogod szívni, csak 1x találkozz olyan lánnyal, aki megfog. Ő nem tudott, de más meg fog. És nem is kell, hogy g.ci legyen, csak szimplán ne érezze azt, amit te és utasítson el, amikor neked már érzelmeid vannak. Többet nem fogsz ilyet tenni, ne aggódj.
2021. jan. 21. 21:28
 53/77 A kérdező kommentje:
Én is csalódtam régen, de akkor leginkább magamban, mert mindent megtettem a másiknak, és semmi nem volt jó neki. Ez a nő pedig tudta ezt mert meséltem neki ezt a csalódásom, és azt mondta nem szeretné ha rajta csattanna az amit másvalaki tett velem. Pedig mégis ez történt. Azt mondtam neki amikor kérdezte mi van köztünk, hogy több mint barátság mert megnyíltam neki. Most meg semmit nem akarok vele beszélni. En sem értem magamat.
2021. jan. 21. 21:33
 54/77 anonim ***** válasza:
100%
Honnan jött, hogy ilyeneket hazudj? Ez ilyen férfi dolog, hogy tudod, hova kell rúgni?
2021. jan. 21. 21:39
 55/77 anonim ***** válasza:
100%
Egy nárcisztikus ember vagy, legrosszabb fajta emberek vagytok ti! Ti nem testet öltök, hanem lelket! Súlyos hibák ezek, remélem majd utolsó óráidon el tudsz majd számolni a dolgaiddal.
2021. jan. 21. 21:58
 56/77 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért vagyok ilyen. Amihez nincs kedvem azt nem teszem. Ha nincs kedvem valamit viszonozni akkor nem viszonzok semmit sem. Ha nincs kedvem találkozni hetente, akkor nem fogok találkozni hetente. Ha nincs kedvem írni neki vagy barkinek akkor nem fogok. Lelkesedni tudok dolgokért, mély érzéseket is képes vagyok kifejezni, pl ha valaki akit ismertem meghal, de alapvetően a kedvem szerint teszek vagy nem teszek dolgokat. Néha mintha torz lenne a belsőm, de ennek ellenére megteszem azt pl amit ezzel a nővel is. Tudom hogy helytelen de megteszem, pedig elmondtam neki is, hogy nem fogom felhívni telefonon, nem tudom kifejezni az érzéseim, megmondtam nem akarom bántani (ezt nem is értette mire gondolok) én elmondok negativ dolgokat magamról.
2021. jan. 21. 22:06
 57/77 anonim ***** válasza:
100%
Jobb lenne, ha a hozzád hasonlóak eltűnnének a Föld felszínéről.🙂 Ja igen veled együtt!☺️
2021. jan. 21. 22:10
 58/77 A kérdező kommentje:
Nekem se jó érzés ez, az sem amit tettem ezzel a nővel, de egy idő után elmulik és közömbös leszek. Szerintem ő is rájött hogy milyen vagyok, nem kell már magyarázni sem a tetteim. Én megmondtam neki hogy nem tudom viszonozni a munka stb miatt, hogy emiatt kizárom az érzelmeket, azt mondta megérti. Aztán pár nap mulva meg közölte hogy neki nem jó a hozzáállásom, neki szüksége van arra hogy érezze szeretik, akarják. Minek beszéljek vele, én megmondtam nem tudom viszonozni látszólag elfogadta (én meg fellélegeztem hogy nem kell viszonoznom megjátszanom magam) aztán megsem. Én meg őt nem értem.
2021. jan. 21. 22:19
 59/77 A kérdező kommentje:
Éreztettem is vele hogy nem kell nekem. Igaz rákérdezett erre hogy így akarom vele tudatni hogy nem kell? Ekkor megint elmondtam neki a munka stb érzelem kizárást. Az is igaz azt nem mondtam neki hogy igen, ő nem kell. Ezt a mondatot nem mondtam ki.
2021. jan. 21. 22:22
 60/77 A kérdező kommentje:
Azt is mondtam hogy képtelen vagyok érezni pedig szeretnék. Semmit nem értett meg abból amit mondtam neki a szex utáni napokban. Azt erzékelte hogy pár hétig egy hónapig érdeklődöm iránta, megnyílok neki, viszonzom az érzéseit, szexelünk aztán utána már aznap hűvös elutasító lettem vele. Rájöhetett volna hogy igazán sosem érdekelt, és már azt sem kérdeztem tőle hogy van, mert fárasztott amikor mesélni kezdte. Tudom nagyon kegyetlen ez, de ismerem magam, most még rossz a lelkiismeretem aztán ez szerintem holnapra el is fog múlni.
2021. jan. 21. 22:28
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!