Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihasználtam egy nőt, bűntudatom van? (!)
Figyelt kérdés
Érzelmileg közel férkőztem egy nőhöz, és tudtam hogy én csak szexet akarok tőle. Régóta ismerjük egymást, beszélgetni is szoktunk. Ő az a fajta akinek érzelmek kellenek a szexhez. Pár hete elkezdtem neki udvarolni, ami jól esett neki, nem utasított vissza. Érdeklődést mutattam felé, elmondtam pár bizalmas dolgot neki magamról, ő pedig magáról. A bizalmába fogadott. Aztán találkoztunk, lefeküdtünk, és mindkettőnknek nagyon jó volt. De ő hetente akarna velem találkozni, én meg mindenféle ürügyre hivatkoztam, semmilyen érzelem kifejezését nem viszonoztam, hideg lettem vele ami tudom fájt neki de nem mondta. Kérte mondjam meg ha nekem ennyi volt, tudomásul veszi. Azt mondtam bajom van az érzelmek kifejezésével, sok a gondom. Ezt pár hétig bírta, én pedig fokozatosan megszüntettem vele a beszélgetést is, és lényegében leléptem, ott hagytam. Ha ir nem válaszolok neki. Iszonyat bűntudatom van amiatt amit tettem, de nem merem neki szemtől szembe megmondani, szégyellem magam, beszélni sem akarok vele. Mit csináljak? Nagyon rosszul érzem magam.
Jól van a csaj most csalódott, de elég normális gondolkodásúnak tűnik, majd talál valakit aki szereti és értékeli. Te meg fogsz még olyan helyzetbe kerülni, ahol nagyot szívsz a töketlenséged és a gyávaságod miatt.
2021. jan. 21. 19:31
22/77 anonim válasza:
Szánalmas vagy..
2021. jan. 21. 19:32
23/77 anonim válasza:
Oké, nem akarsz vele beszélni. De akkor mégis mitől várod hogy helyre billenjen a lelki egyensúlyod? Mert nincs más út. Attól tartasz hogy megbántod, de szerinted ezzel nem bántod? Azzal tennéd vele a legjobbat ha lezárnád és tovább tudna lépni. Mert a bizonytalanság rosszabb mint az elutasítás
2021. jan. 21. 19:36
24/77 A kérdező kommentje:
Azt is bemagyaráztam neki, hogy a sok gondom miatt nem tudom kimutatni viszonozni az érzéseit. Elhitettem vele ezt.
2021. jan. 21. 19:47
25/77 anonim válasza:
Ezért nem akarnak a nők hamar lefeküdni senkivel, akkor sem, ha ők is akarják.
És ezért nem mernek bizalommal fordulni mások iránt, érzelmi kötődést kialakítani, megállapodni mert a 20-35 közötti srácok nagy része pont ilyen gerinctelen, féregmódon viselkedik mint te.
Ha így viselkedtél vele és túl gyerek vagy ahhoz, hogy bocsánatot kérj, akkor ez van, egy idő után úgyis rájön, hogy nem ő hibázott.
Viszont a jövőre nézve legalább annyi gerinc legyen benned, hogy ha csak szexet akarsz, akkor olyan lánnyal kezdj, aki szintén csak ennyit akar.
2021. jan. 21. 19:49
26/77 anonim válasza:
Azért remélem nem a szüzességét vetted el, ezt férfiként írom. Egyébként elég k... g dolog volt tőled. :/
2021. jan. 21. 19:54
27/77 anonim válasza:
Nincsenek érzéseid senki felé? Annyit nehezen tudsz kinyogni, hogy sajnalod? Nem érdemelte meg, de belerugtal es atb@sztad? Gondjaid vannak az életben? Majd ide jössz anonim oldalra és van képed sajnaltatni magad?
Figyu, nem az exem vagy véletlenül? Vagy komolyan minden "férfi" ekkora inkorrekt, gerinctelen, gyáva szar?
Tudod mit mondok neked? Csak annyit, hogy gratulálok.
Ha nem akarsz beszélni a lánnyal, tiltsd le. Hidd el, venni fogja a lapot szavak nélkül is. De tedd meg neki azt a szivesseget, hogy a büdös életben nem oldod fel, ne is lásson téged,hadd lépjen tovább szerencsétlen.
2021. jan. 21. 19:55
28/77 A kérdező kommentje:
Ha letiltanám az mégjobban fájna neki. Érzem hogy nagyon szenved, tudom. De képtelen vagyok egyenes lenni vele. Lelkiismeret furdalásom van.
2021. jan. 21. 20:00
29/77 anonim válasza:
Meg is érdemled.
2021. jan. 21. 20:01
30/77 anonim válasza:
Lehet hogy nem is szenved csak te nyervogsz itt...
Legalábbis remélem leesett szegény nőnek hogy mekkora paraszt vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!