Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kihasználtam egy nőt, bűntudat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihasználtam egy nőt, bűntudatom van? (!)

Figyelt kérdés
Érzelmileg közel férkőztem egy nőhöz, és tudtam hogy én csak szexet akarok tőle. Régóta ismerjük egymást, beszélgetni is szoktunk. Ő az a fajta akinek érzelmek kellenek a szexhez. Pár hete elkezdtem neki udvarolni, ami jól esett neki, nem utasított vissza. Érdeklődést mutattam felé, elmondtam pár bizalmas dolgot neki magamról, ő pedig magáról. A bizalmába fogadott. Aztán találkoztunk, lefeküdtünk, és mindkettőnknek nagyon jó volt. De ő hetente akarna velem találkozni, én meg mindenféle ürügyre hivatkoztam, semmilyen érzelem kifejezését nem viszonoztam, hideg lettem vele ami tudom fájt neki de nem mondta. Kérte mondjam meg ha nekem ennyi volt, tudomásul veszi. Azt mondtam bajom van az érzelmek kifejezésével, sok a gondom. Ezt pár hétig bírta, én pedig fokozatosan megszüntettem vele a beszélgetést is, és lényegében leléptem, ott hagytam. Ha ir nem válaszolok neki. Iszonyat bűntudatom van amiatt amit tettem, de nem merem neki szemtől szembe megmondani, szégyellem magam, beszélni sem akarok vele. Mit csináljak? Nagyon rosszul érzem magam.
2021. jan. 21. 18:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
100%

Mindig a rendes lányok szívják meg.

Tudtad, hogy bántani fogod.

Részedről az egész tudatos volt.

Azt nem hiszem, hogy sajnálod.

Akkor lennének érzéseid.

2021. jan. 21. 20:50
 42/77 A kérdező kommentje:
Utolsó igen, jól mondod, nincsenek érzéseim, nem tudok szeretni. Bűntudatom az van, de szeretni nem tudok. Belegondoltam mi lett volna ha megmondom neki hogy semmit nem éreztem iránta, és ezt sem tehettem meg. Azt sem hogy megjátsszam magam. Azt láttam a legjobbnak ha érdektelen leszek vele, és a sok gondomra fogom azt hogy nem tudom viszonozni kifejezni az érzéseim. Ezt el is hitte és azt mondta megérti, én pedig megköszöntem ezt neki és meg is nyugodtam. Aztán pár nap mulva mondta hogy neki ez fájó, éreznie kell a viszonzást, de én itt tűntem el igazán mert ezzel nem tudok mit kezdeni.
2021. jan. 21. 20:56
 43/77 anonim ***** válasza:
100%

Engem mostmár érdekel. Milyen gondokkal etetted be?

Ezzel ráb@sztál pluszban még egy kis lelki terhet, ő érezze rosszul magát, ha veled kíván lenni. El tudod te képzelni azt, milyen érzés ez? Az exem komolyan ugyanezt csinálta, hallgattam, hogy szar az élet, szar ő is, semminek nincs értelme, utálja az egész világot, ő érzéketlen, szörnyeteg, nem érdemlem ezt meg, stb stb. De azt is csak azért mondta, hogy nem ezt érdemlem, mert előlem nem tudott hova menekülni, mivel nálam lakott. Szóval kedves kérdező, van icipici fogalmad is arról, mit tettél? Hogy ez neki milyen érzés? Mert csak arról magyarázol, hogy neked milyen szar most, pont nem a lány érdekel, hanem az, hogy a saját kínodtól hogy szabadulj meg. Lehet, hogy az ő idejét relatíve rövid ideig húztad, de ezalatt a rövid idő alatt akkora lelki terrort tettél rá, hogy csak na. Mert neked sok gondod van, te ilyen vagy, ő meg fogadjon el, lesse azt, mivel nem b@ssza el a lehetőséget, hogy veled lehessen. Tudod mi van? Egy undorító féreg.

2021. jan. 21. 21:08
 44/77 anonim ***** válasza:
100%

Keress hasonló nőt, mint amilyen vagy. Aki szintén csak szexet akar, kapcsolatot nem.

A bűntudatnak akkor is jelen kellett volna lenni, amikor tudatosan félrevezetted.

Ha meg ennyire ismered magad, akkor azt is tudhatnád, hogy kerüld azokat az embereker akiknek vannak érzései.

Legközelebb csak hozzád hasonlókkal szexelj.

2021. jan. 21. 21:10
 45/77 A kérdező kommentje:
A munkámra fogtam mindent, a találkozás lehetőségéről sem beszéltem. Sz.r az életemet arra mondtam, hogy nem tudom mit akarok munkailag, váltani szeretnék, sűrű nehéz napjaim vannak, mindennel bajom van, és ezért kizárom az érzelmeket az életemből. Ezt hazudtam neki. Elhitte.
2021. jan. 21. 21:16
 46/77 A kérdező kommentje:
Meg hogy depressziós vagyok, és felajánlotta hogy elkísér orvoshoz is.
2021. jan. 21. 21:16
 47/77 anonim ***** válasza:
100%
Én szóba sem álltam volna veled... Örülj hogy egyáltalán alád feküdt.
2021. jan. 21. 21:21
 48/77 A kérdező kommentje:
Azért mondtam a depressziót hogy hátha megijed és otthagy. De azt is mondtam neki hogy nagy dolog az is hogy erről beszélni tudok. Segitőkesz volt, de másnap azt írtam neki, nem akarom ezzel terhelni, ő pedig azt, hogy ő erzi úgy hogy engem terhel az érzéseivel. Erre nem válaszoltam neki semmit sem.
2021. jan. 21. 21:21
 49/77 A kérdező kommentje:
Nem akartam bíztatni.
2021. jan. 21. 21:22
 50/77 anonim ***** válasza:

Azért mondom. Nekem előadtad volna a hattyú halálát mint neki, elkerültelek volna jó messzire. Bár az is szánalmas hogy itt nyervogsz mint egy kisgyerek.

47#

2021. jan. 21. 21:25
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!