Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihasználtam egy nőt, bűntudatom van? (!)
Mindig a rendes lányok szívják meg.
Tudtad, hogy bántani fogod.
Részedről az egész tudatos volt.
Azt nem hiszem, hogy sajnálod.
Akkor lennének érzéseid.
Engem mostmár érdekel. Milyen gondokkal etetted be?
Ezzel ráb@sztál pluszban még egy kis lelki terhet, ő érezze rosszul magát, ha veled kíván lenni. El tudod te képzelni azt, milyen érzés ez? Az exem komolyan ugyanezt csinálta, hallgattam, hogy szar az élet, szar ő is, semminek nincs értelme, utálja az egész világot, ő érzéketlen, szörnyeteg, nem érdemlem ezt meg, stb stb. De azt is csak azért mondta, hogy nem ezt érdemlem, mert előlem nem tudott hova menekülni, mivel nálam lakott. Szóval kedves kérdező, van icipici fogalmad is arról, mit tettél? Hogy ez neki milyen érzés? Mert csak arról magyarázol, hogy neked milyen szar most, pont nem a lány érdekel, hanem az, hogy a saját kínodtól hogy szabadulj meg. Lehet, hogy az ő idejét relatíve rövid ideig húztad, de ezalatt a rövid idő alatt akkora lelki terrort tettél rá, hogy csak na. Mert neked sok gondod van, te ilyen vagy, ő meg fogadjon el, lesse azt, mivel nem b@ssza el a lehetőséget, hogy veled lehessen. Tudod mi van? Egy undorító féreg.
Keress hasonló nőt, mint amilyen vagy. Aki szintén csak szexet akar, kapcsolatot nem.
A bűntudatnak akkor is jelen kellett volna lenni, amikor tudatosan félrevezetted.
Ha meg ennyire ismered magad, akkor azt is tudhatnád, hogy kerüld azokat az embereker akiknek vannak érzései.
Legközelebb csak hozzád hasonlókkal szexelj.
Azért mondom. Nekem előadtad volna a hattyú halálát mint neki, elkerültelek volna jó messzire. Bár az is szánalmas hogy itt nyervogsz mint egy kisgyerek.
47#
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!