Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan nőt keresek aki tud főzni sütni, társkereső oldalakon ezt hogy tudom jól megfogalmazni?
Figyelt kérdés
Egyedül élek szingli pasiként.
Minden hely ahol ismerkedni lehet bezárt.Munkahely kilőve ott nem ismerkedek.
Engem nem érdekel,ha nő alacsony/magas vékony/duci
Szőke/barna csak tudjon főzni.
Egy fiatal 20 éves fiúnak elég a "maszatolás" egy férfinak mint nekem már kaja kell.
Szóval ezt hogy tudnám jól megfogalmazni,hogy ne tűnjek bunkónak?
2020. nov. 23. 07:51
41/43 anonim válasza:
Ha ennyire szereted a hasadat igenis tanulj meg főzni. Előszőr légy önálló, életképes férfi. Aztán ketess olyan nőt, akit érdekel a gasztronómia. Aki szintén szereti a finom házias ételeket. Főzzetek közösen.
42/43 anonim válasza:
39-es: nem azt írtam, hogy nagyhasú, hanem azt,hogy szereti a hasát. Persze attól még valószínűleg kövér is.
43/43 A kérdező kommentje:
Ha számít a véleményem szerintem nem vagyok kövér 86 kg
Jó persze egy 6-7 kg leadhatnák
De 183 cm szerintem nagyjából jó ez
2020. nov. 25. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!