Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan nőt keresek aki tud főzni sütni, társkereső oldalakon ezt hogy tudom jól megfogalmazni?
Egyedül élek szingli pasiként.
Minden hely ahol ismerkedni lehet bezárt.Munkahely kilőve ott nem ismerkedek.
Engem nem érdekel,ha nő alacsony/magas vékony/duci
Szőke/barna csak tudjon főzni.
Egy fiatal 20 éves fiúnak elég a "maszatolás" egy férfinak mint nekem már kaja kell.
Szóval ezt hogy tudnám jól megfogalmazni,hogy ne tűnjek bunkónak?
Én minden megértek
Viszont ti értsétek meg.
-Vannak dolgok amiben jó vagyok.
-Vannak dolgok amiben kifejezetten jó vagyok.
-Vannak dolgok amik nem mennek nekem.
-vannak dolgok amik kifejezetten nem mennek nekem.
( A sütés főzés az ilyen)
Abban a tehetségem nulla,zéró semmi,nem létező.
Eddig mindig az aktuális párom főzött,
Amióta egyedül élek ételt rendelek.
Soha egyetlen egy páromat nem csaltam meg,nem voltak egy éjszakás kalandjaim se.
Tudom hogy nem hiszitek el de jó ember vagyok csak éppen analfabéta a konyhai dolgokhoz.
Most hetvégén jelzem mindkét nap( szombat vasárnap)
7:00-19:00-ig dolgoztam
Szóval rendeltem
De hétköznap is inkább rendelek minden nap mint,hogy én főzzek
Kérdező, ha online társkeresésbe vágsz, ne legyél már az a tucat, aki ilyen kulcsszavakat ír az adatlapjára, mint:
"-hűséget
-őszinteséget
-egy szerető szívet"
Ez komolytalan, ha ezek a tulajdonságaid, akkor olyan bemutatkozást írj, amiből ezek kideürlnek, ne egy felsorolást, mint egy bevásárlólista.
Amit te keresel a "házias" és "családcentrikus" kifejezések.
Köszönöm
Te legalább a kiírt kérdésre válaszoltál.
"Házias"
"Családcentrikus"
Már csak jól meg kell fogalmaznom.
Szia.
Én pont tudok egy olyan nőt neked aki jól süt főz, csak hát kérdés hogy te hol laksz mert ő a Duna Balaton közt a déli határnál.
"egy férfinak mint nekem már kaja kell"
Pedig ez elég kisfiúsan hangzik. "Engem etetni kell!"
Mellesleg a hűség, őszinteség, szeretet teljesen alap a kapcsolatban. Mintha megkérdezném, hogy nézel ki, te meg azt mondanád, van füled.
Olvasni tudsz! Akkor főzni is.
N
Bizonyos nőknek az teljesen elképzelhetetlen, hogy léteznek olyan nők is, akiknek lételeme a gondoskodás, sütés, főzés, anyaság.
Mantrázzák az egyéni életérzéseiket, lehordják mindennek a kérdezőt, holott ő semmi mást nem akar, csak egy ilyen gondoskodó csajszit.
Nekem eddig 2 ilyen barátnőm is van/volt, pedig nem ilyet kerestem, mert halálom amikor etetnek, kiszolgálnak.
Csak valamiért a neten azok a frusztrált nők jelennek meg a nagy hangjukkal, akiknek fóbiájuk a házimunka. Rendben, tegyék ezt így, de akkor írják hozzá, hogy nem egy lusta disznót keresnek, aki még a mosogatóba se képes berakni a koszos tányért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!