Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan nőt keresek aki tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan nőt keresek aki tud főzni sütni, társkereső oldalakon ezt hogy tudom jól megfogalmazni?

Figyelt kérdés

Egyedül élek szingli pasiként.

Minden hely ahol ismerkedni lehet bezárt.Munkahely kilőve ott nem ismerkedek.

Engem nem érdekel,ha nő alacsony/magas vékony/duci

Szőke/barna csak tudjon főzni.

Egy fiatal 20 éves fiúnak elég a "maszatolás" egy férfinak mint nekem már kaja kell.

Szóval ezt hogy tudnám jól megfogalmazni,hogy ne tűnjek bunkónak?

2020. nov. 23. 07:51
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%
Nos, ha a hazimunkat hajlandó vagy felesben megosztani, akkor lehet a főzés rész az enyém.
2020. nov. 23. 11:05
 32/43 A kérdező kommentje:

Egy szóval nem írtam sehol hogy nem végzek házimunkát.Mosásal ruhák kiteregetésével semmi problémám nincs.

Takarítást pedig mindig én csináltam,porszívózás felmosás,csaptelepek tisztítása,hogy ne legyen ujjlenyomatos,wc kisikálása,hogy szép tiszta üde legyen.

A zuhanyzót is szinte naponta tisztitom,mert nem szeretem ,ha a szőrszálak összegyűlnek a lefolyóba.

Ezeket mindig is én csinaltam.Egyedül a sütés főzés ami nem, egyszerűen nem megy.

Most hogy szingli vagyok vagy rendelek,vagy étterembe jártam vagy pedig elhoztam étteremből a menüt.

Néha a kollégáim is hoznak nekem,de azt annyira nem szeretem,mert akkor elvárják hogy úgy írjam meg a beosztásukat,nekik kedvezzek a napi feladatok kiosztásakor.

2020. nov. 23. 11:16
 33/43 anonim ***** válasza:
47%

Hehe, az agyam eldobom.

Kérdező, úgy látszik te itt akármit leirhatsz ezeknek semmi sem jó.

Miért nem jó szöveg az hogy hűséges, meg szerető szív, stb

A másiknak már a házias és egyebek is derogál.... Komolyan mondom lemegyek hídba egy két kényes nyafka nőtől.

2020. nov. 23. 12:02
 34/43 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok nő szeret főzni.Szerintem az se lenne gáz,ha konkrétan leírnád,hogy számodra fontos lenne,hogy a párod szeressen finomakat főzni és finomakat enni.

Nem a főzéssel van a baj,hanem azzal,ha konyhacselédnek tekintik a nőt,illetve,ha veszekedés van,ha egy nap nincs kedve/ideje főzni,illetve ha a 3 fogásos főétel napi elvárás.

2020. nov. 23. 12:11
 35/43 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem meg engem ha nő lennék az érdekelne azon kívül hogy rendes ember vagy e, hogy oké, az elvárásod az hogy a háztartás rendben legyen, legyen főzve, mosva stb.

De ezt háztartásbeliként várnád el egy nőtől, vagy úgy hogy közben még neki is legyen munkahelye?

Mert ha az utóbbi az már macerásabb. De ha az előbbi akkor szerintem sok nő kapva kapna az ajánlaton.

Várnának haza mint hófehérke a hét törpét, hehe.

2020. nov. 23. 12:30
 36/43 anonim ***** válasza:
73%
van még egy probléma, azt mondtad főzzön rendes kaját. Hát azért aki általában jókat tud sütni főzni, imádja ahogy serceg a szalonna a cigánypecsenyén stb, azok azért terebélyes asszonyságok. Nagyon kevés nő van, aki ellent tud állni annak, hogy egyen is a főztjéből, mert ugye te sem várod el, hogy ne egyen abból a szaftos kis husiból, hanem két harapás után térjen át a fitnessz salátára, mert úgy marad csinos. Azt hiszem nem aza a típus vagy, aki bulgurt kíván párolt zöldséggel a hús mellé, szóval ezt is át kéne gondolni hogy mik az elvárásaid a külsejét illetően. A csinos fitneszes csajok főztje ugyanis nagyon más, mint a hagyományos konyha.
2020. nov. 23. 14:41
 37/43 anonim ***** válasza:
67%
De áruld már el nekem, hogy mi olyan nehéz a főzésben? A sütést még értem.
2020. nov. 23. 17:02
 38/43 anonim ***** válasza:
100%
Házias,jól főző, rendszerető nőt keressél, aki a lelki értékeket is becsüli. És írd még oda, hogy mi érdekel, mert az sem utolsó szempont. És ha már ennyire szereted a hasad, menjetek néha kirándulni is, hogy lemozgassad a sok evést.
2020. nov. 24. 15:15
 39/43 anonim ***** válasza:
30%

38 as, már megint az előítélet.

Honnan veszed hogy a kérdező egy elhízott nagyhasu férfi?

Nem olyan biztos az.

2020. nov. 24. 15:41
 40/43 anonim ***** válasza:
39%

" Hát azért aki általában jókat tud sütni főzni, imádja ahogy serceg a szalonna a cigánypecsenyén stb, azok azért terebélyes asszonyságok."

Nem feltétlen. Én 170/52 kiló vagyok, és ne gyere azzal, hogy majd 30 felett elhízom, mert anyukámnak és nagymamáimnak sem sikerült.

2020. nov. 24. 16:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!