Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti minden nőnek külön egyedi megfogalmazott levelet írtok társkeresőn vagy ctrl+c ctrl+v-vel másoljátok a leveleket?
Tini koromba ment ez a társkeresőzés, de mikor nem válaszoltak az asszonyok, utána felhagytam vele.
Nekik egyenként írtam a levelet. De a nőcik rá se bagóztak, így hát hagytam az egészet a francba. :D
Online társkereső a fényképről szól,ha az jó nagyjából bármit írhatsz úgyis kapni fogsz választ, ha az nem jó akkor meg megírhatod a legtökéletesebb nyitólevelet de nem lesz rá reakció.
Amúgy valahol a kettőnek a kombinációja működik ha semleges esetleg a lány véleménye rólad a képek után, akkora a túljelentkezés a nőknél, hogy valamivel ki kell tűnnöd, 2-3 mondatnál többet viszont felesleges szánni rá, mert nem valószinű, hogy vissza fog írni. Azért is érdemes belevinni valami "életet/egyediséget mert rövid időn belül el fognak fogyni a jelentkezők a közeledben, velem is ez történt még Budapesten is, nem tudtam már jóformán kinek írni. S az esélyed csökken plusszba azzal is, hogy a távolság nő, mert egyre messzebb lévő lányokra kell írni.
Nőként válaszolhatok? Kb 2,5 éve társkeresőn ismertem meg a barátomat (ő egyedi levelet írt).
Összesen 2 ember írt egyéni levelet, mindkettővel hosszabban beszélgettünk, fentebb mondatomra hivatkozva: egyik ma a barátom :)
Kb 4 olyan levél volt, amire rámondtam, hogy sablon és ugyanazt küldözgeti mindenkinek - végig magáról és a vágyairól ömlengett, a vörös hajamat dicsérte (khm, barna) vagy a macskámat (nincs). Gyönyörű, hosszú levél volt a legtöbb ezek közül, de sütött róla, hogy mindenkinek ezt küldik, semmi érdeklődés a partner iránt vagy esetlen a bemutatkozó szöveg iránt.
A legnagyobb csoportot az alábbiak alkották: "Szia. Ismerkedünk?" És ennyi. Ezt se sikerült SENKINEK helyesen leírnia, annyira se vették a "fáradtságot", hogy átnézzék és ne olyanokat küldjenek, hogy pl "szijjjja ismerkdünk?", nekik hasonló stílusban válaszoltam: "szija, ismerkdjüüüüüüünk!". Valahogy sose válaszolt erre senki...
A másik nagy csoport az ajánlatkérők voltak, akik szexuális tevékenység tarifája után érdeklődtek, de ez nem tartozik ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!