Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet ennyire népszerű az egyik barátnőm a férfiaknál? Csak mert egyedi külsejű vagy ez bejön a férfiaknak?
Szóval a barátnőmet átlagban óránként 10-en közelítik meg egy buli során.
Elég komoly szinten röpizik, nagyon magas, széles vállú, sportosabb, és hosszú vékony lábai vannak, viszont nagy kerek sgge.
Ez tényleg tetszik a férfiaknak vagy főleg csak azért vonzó mert nagyon ritka egyedi kinézetű?
Egyébként kisugárzásra is elég visszautasítónak tűnik pedig...
az a fene sárga irigység... ja, és nem kell tagadni.. gondolom kérdésedet is az irigység ihlette
csak azért, mert te egy szép kerek sportos feneket "sgge"-ként titulálsz, az csak a te véleményed, a pasik szeretik a sportos feszes feneket!
egyébként te is nézhetnél így ki, ha felemelnéd a kis popsidat és mozognál egy keveset!
a sportos nő az mindig vonzó a pasik szemében
hát én is örülnék ha ennyien jönnének hozzám az tuti :D
De mondom ő baromi magas, és nagyon izmos is, a legtöbb pasi kb kis paprikajancsi mellette mégis próbálkozna kezerrel, szóval tetszik nekik.
Vannak még, akiknek van ízlése :D
Amúgy mennyire magas és mennyire "nagyon" izmos? A röpiscsajok azért nem igazán szoktak olyan izmosak lenni, az ugrálástól meg inkább vastagodik a láb mint vékonyodik. Ezt csak így látatlanban.
En is sportos vagyok es ram percenkent 10-en tapadnak. ( nekem a mellem is kerek, nemcsak a fenekem )
Valoszinu a sportossag teszi meg az arcom.
N
Magassarkúban biztos több mint 190, általában mindig ő mindenhol majdnem a legmagasabb. (nők közül mindig)
És nyilván nem olyan mint mondjuk egy tetépítő, de szerintem izmos nagyon, vastagabbak karjai is meg a lábai is, a válla meg nagyon széles, szélesebb mint a legtöbb férfinek szóval nekem ezért kicist furcsa...
Nekem tetszene, épp a minap láttam egy hasonló nőt. Mmm. :D
Persze nálam ennek több/mélyebb okai vannak, mint hogy "erre áll fel", de ezeket nem tisztáznám itt, úgysem az átlag ember fülének valók.
Fent azt irtad, hogy hosszu vekony labai vannak, lejjebb meg mar vastag karja es laba..
Most akkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!