Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a kettős mérce? A csendesebb, visszafogottabb nők is a népszerű, nagyképű farsangi majmokra pályáznak. Y U DO DIS?
Csendes, hallgatag, szolid, mimóza nők (NŐK, nem KISLÁNYOK) is a népszerű, nagyhangú, társaság középpontja, önelégült srácok után sóvárognak. Magyarázat? Valaki, pls. Már csak azért, mert akkor ők miért nem nyújtják ugyanazt a népszerűségi nívót? És miért nem "elégednek meg" a velük hasonló "népszerűségi" szinten tartózkodó emberkékkel?
Tehát egy pasasnak legyen minden egyetemen, szórakozóhelyen, a pénzügyi szektorban, autókereskedésben, sportegyesületben sok-sok befolyásos ismerőse (mindemellett több ezer egyéb kritériumnak is feleljen ám meg, tűrés: ± 0.000001%), a delikvens leányzó meg nagyjából felmutat egy, maximum két alkalmi barátnőt, és mellesleg lelki csődtömeg, szociofób, hazudozó stb. :( Elvárás van ugyan, de mire!
Miért kéne, hogy a pasas legyen, aki "kimenti" őket az unalmas, szürke posványból, és a szakadék széléről felhúzza őket maga mellé?
Már egy ideje nem hallottam a Rühellem a nőket! nevű felhasználó felől, aki arról volt híres ilyenekkel spamolta az itteni nőket, szóval nosztalgikus érzéssel töltött el ennek az írásnak a hangvétele. :)
Amúgy ha találkozok egy ilyen igényű lánnyal, majd megkérdezem tőle, hogy mi jár a fejében...
Hát ha mindketten félénkek és hallgatagok vagyunk, akkor ki fogja kezdeményezni az ismerkedést, ki fog beszélni a kapcsolatban, satöbbi satöbbi.
Én ilyen visszafogott lány vagyok és tetszett már hallgatagabb srác is (később kiderült róla sajnos, hogy olyan buta, mint a föld, és ezért maradt inkább mindig csendben), nyilván nem lett semmi mert nem mert egyikőnk sem kezdeményezni. Most akkor ennek így mi értelme van?
Nem várom el a nagy társasági kört a férfitól, de szerintem az nem nagy igény hogy legyenek barátai, és hogy legyen benne legalább egy kicsi magabiztosság, ami férfiassá teszi. A tutyimutyi, mimóza férfiak nem vonzók számomra, pont azért mert én vagyok a nő és ezek a nőies tulajdonságok bennem vannak meg. Ha ilyen kis félénk társat szeretnék, akkor leszbikus lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!