Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak aki népszerű az lelhet könnyen párra?
A népszerű nem azt jelenti hogy Facebook-on és társai oldalakon lájkolgatják a képeiket. Az csak egy feltűnési viszketegség, figyelemfelhívás. A buta, csitrik kis álomvilága.
A népszerűség mást jelent.
Ha nem járnak senkivel, minek visznek neki májusfát? :D Akinek udvarolnak, akik járnak valakivel, azok kapnak.
Attól hogy egy lánykának tele van a képei lájkokkal, minek vinnének májusfát? :D
Buta, tudatlan világban élünk, úgy gondolom.
Ne a szomszéd kis magamutogató lánykával törődj, meg a buta kisfiúkkal. Eszetlenek.
Az visz májusfát vagy májuskosarat egy lánynak, aki udvarol és együtt járnak. Ezek a legénykék, azt sem tudják mi ez a hagyomány. Max csak reménykednek.
Annak meg nincs értelme hogy egy pózerkodó, csinos kis buta libának májusfát vigyenek, csak azért mert tetszenek a képei. Az emberi ostobaság határtalan.
Nem, ez nem így van. Én eléggé zárkózott vagyok. Facebookon az üzenőfalamon a legutolsó bejegyzés tavaly novemberi, akkor is csak a szülinapomon köszöntött fel néhány tucat ember. A legfrissebb képem a face-en tavaly nyári, a profilképem 2,5 éves! Nagyon kevés, de nagyon jó barátaim vannak, akiket már lassan 10 éve ismerek a gimi eleje óta. Bulizni gyakorlatilag egyáltalán nem járok. Sokszor igénylem a magányt és hogy ne zavarjon senki, ne szóljon hozzám senki.
Ennek ellenére ebben az évben eddig 5 lánnyal szexeltem. Miért? Mert a fentiektől függetlenül magabiztos, önbizalommal teli, laza, jó dumás, kezdeményező vagyok. Tudom mit és hogyan kell csinálni ahhoz, hogy egy lánnyal eljussak a megszólításától a bugyija lehúzásáig és azon túl is akár. Tartós kapcsolatok nem érdekelnek most, de régen volt egy évig is barátnőm. Külsőre sem panaszkodhatok, szoktam járni gyúrni és edzeni ezért szálkás-vállas alkatom van, magas vagyok, igényesen öltözködöm és az arcom is teljesen rendben van.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!