Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire népszerű ma a netes társkeresés?
Ha már bénának mondod magad ismerkedésben, akkor miből gondolod, hogy a netes társkeresésben jobb leszel?!
Ez csak egy költői kérdés!
És jó lenne, ha nem ilyen negatívan állnál magadhoz, mert a negatív hozzáállás csak negatívat fog vonzani! Nem vagy béna benne, csak még nem éreztél rá az ízére!
A netes társkeresés manapság nagyon népszerű. Van akinek bejön, van akinek nem.
Nekem bejött, és jelenleg van egy 2 és fél éves kapcsolatom, ami neten kezdődött, és a továbbiakban személyesen folytattuk.
Én is neten találtam párra, több mint 3 éve élünk együtt. A baráti körömben is többen jártak sikerrel, van, ahol már házasság is lett a dologból. A netes társkeresés inkább azoknak való, akik az életben sem reménytelen esetek (tehát külsőre és belsőre sincsenek égbekiáltó hibáik), de nem túl jók a kezdeményezésben, önbizalomhiányokosak, lámpalázasak. Kisebb kudarc, ha egy megszólított személy nem ír vissza levelet, mintha az utcán hajtana el mások szeme láttára. Ugyanakkor ha igazán sikeres akarsz lenni, kommunikatívnak, nyitottnak, érdeklődőnek és gyors észjárásúnak kell lenned, ugyanis a szavaiddal, történeteiddel, kifejtett véleményeiddel, nyered meg az illető rokonszenvét, nem pedig összemosolygásokkal, bókokkal, közös tevékenységekkel, ami inkább személyes találkozás esetén segíti a kapcsolat alakulását. Sokan ott hibáznak, hogy marketing szöveget írnak magukról a leveleikben, és persze várják a választ, de nem tettek fel kérdéseket, nem mutattak rá az okra, miért pont azzal az illetővel szeretne ismerkedni, így pedig olyan, mintha csak egy adatlapot olvasna a címzett, és neki kell kezdeményeznie az ismerkedést, gondolkodni a továbbiakon, amitől gyakran megakad a kommunikáció folyamata. Ha tehát neten ismerkedsz, soha ne felejtsd el, hogy minden leveledben vess fel pár út témát és tegyél fel pár új kérdést, hogy a levelezés olyan legyen, mintha egy asztal mellett ülnétek, és társalognátok.
Természetesen sok troll van a társkeresőn, ne számíts rá, hogy arányaiban több normális emberrel ismerkedsz ott meg, mint a hétköznapi életben. A kezdeményezés viszont tényleg könnyebb, de nem érdemes a levelezgetést sem az örökkévalóságig húzni, pár héten belül mindenképpen érdemes személyes találkozóra sort keríteni. És még egy tanács: ügyelj a helyesírásra! Egy igénytelenül összetákolt levél pont olyan, mintha szakadt ruhában, koszosan állítanál oda a randira. Az első benyomás fontos, akár személyesen, akár levélben történik a találkozás.
sajnos sok a fizetős társkereső
feleslegesek....
Sokan nem válaszolnak.....
Sajnos sok a rossz kapcsolat,sok a rossz ember,sok a felszines ember...
Soksikert!
Szerintem eléggé. Nem mindenkinek van olyan szerencséje, hogy a baráti körében, suliban vagy munkahelyen párt találjon, máshol meg szerintem nem ismerkednek annyian (én pl. nőként az utcán ismerkedésnek sem vagyok teljesen ellene, de a rossz tapasztalatok miatt eléggé gyanakvó tudok lenni vadidegenekkel, mert mindig a tahók meg azok találtak meg, akik egy "szép vagy" után már taperolnának lefele, meg sem várva, hogy én mit mondok :D... ennek ellenére nem írom teljesen le, de vannak nők, akik igen... nekem amúgy szerencsém volt az egyetemen, de nem mindenkinek van, főleg olyannak nem, akinek a szakján nincs túl sok hallgató az ellenkező nemből :D), és az sem biztos, tud menni máshova az ember a munkahelyén kívül, ha szeretné magát kipihenni. Max. diszkóba, de hát ott meg mindkét téren a felhozatal...
Szóval szerintem pont emiatt népszerű a netes ismerkedés, mert olyan embert is megismerhetünk, akivel alapesetben nem találkoztunk volna, pedig van bennünk közös, és ő is azért van ott, hogy párt találjon magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!