Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, Ti hogyan adjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, Ti hogyan adjátok tudtára egy férfinek, ha teszik neked?

Figyelt kérdés

A, utcán elmentek egymás mellett

B, buszon

C, kávézóban, bárban

D, vásárlás közben

1.sehogy

2.gyakran ránézek

3.farkasszemet nézek vele

4.ha rám néz, elfordítom a fejem

5.rámosolygok

6.szóba elegyedek vele

7.egyéb (írd le)

pl.:

A - 2

B - 1,2

stb..

köszönöm

2015. szept. 12. 07:37
 1/9 anonim ***** válasza:

A,B,C,D- 1.

Ilyen helyzetben nem adom tudtára, llyen helyzetben nem is tetszik soha senki. Max ránézésre, de az nem ér meg annyit, hogy jelezgessek. Társaságban viszont többet beszélek vele, többet nézek rá, jobban érdekel, amit mond, többet vagyok a közelében, jobban érdeklődöm, satöbbi. Illetve igyekszem _úgy_ nézni rá, kicsit flörtölősre venni a hangot, testbeszéd, több érintés, ilyesmi. Szerintem tök egyértelmű szoktam lenni :D

2015. szept. 12. 09:15
 2/9 anonim ***** válasza:

E-7

Hosszas beszelgetes utan,ha latom,hogy o is erdeklodik irantam megmondom neki,hogy tetszik nekem es,megkerdeznem ; lehet-e tobb kozottunk?

18/L

2015. szept. 12. 09:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Sajnos én ezt így nem tudom leírni, mert utcáról még nem ismertem meg senkit. De amikor beszélgetek egy sráccal, és tetszik, akkor farkasszemet nézek vele, utána elfordítom a fejemet, mert szégyenlős vagyok sajnos, sokat mosolygok. :)
2015. szept. 12. 13:03
 4/9 anonim ***** válasza:
32%
Ezek szerint a nők nem érdeklődnek a férfiak után az utcán, tömegközlekedésen és más közterületeken. Úgy látom, hogy a Földön az ember által lakott területek(ahol találkozhat valakivel) 80%-án a nők nem foglalkoznak a férfiakkal. Akkor mégis hol a francba keressek én nőt magamnak. Z-erőművek, Q-sóbányák, P-abráziós tengerpartok... 9-fütyülve szalad felém 10-fénykürtöl, 11-ultrahangos jeladás
2015. szept. 12. 13:46
 5/9 anonim ***** válasza:
mondjuk, járj társaságba, keress hobbit, ott nézelődj...ne csak randomra az utcán akarj megismerkedni valakivel.
2015. szept. 12. 18:39
 6/9 A kérdező kommentje:

Hát igen, az utcán nem ugyan azok az emberek közlekednek, mint akik könyvtárba, diszkóba, sportolni járnak.

Ők teleportálva jutnak el a céljukhoz.

:)))))

Furán gondolkodik némelyik nő, de hát nőből van.

2015. szept. 12. 20:19
 7/9 anonim ***** válasza:

6: annyira nem furán gondolkodunk.

Azért gondolj bele, milyen lehetőségeket vázoltál fel?

A: sietek munkahelyre, egyetemre, haza, éhes vagyok, pisilnem kell, nem akarok utcán lenni, fáradt vagyok, akármi.

B: pont, mint az A verzióban, csak itt már azt várom, hogy végre leszálljak a mocskos (szó szerint értendő) buszról. Mindkét esetben eleve negatív a hangulatom, de még ha jókedvű is lennék, nem párkeresési céllal kerültem oda. Ezért hacsak nem kifejezetten valami extrém körülményről van szó, nem veszem jó néven, ha bárki közeledik ilyen céllal.

C: még akár jó is lehetne, de ilyen helyekre jellemzően társasággal megyek, ha egyedül ülök egy kávézóban, valószínűleg egy barátnőm vagy munkatársam várom, ismételten csak rossz az időzítés.

D: ezt te sem gondolod komolyan. Sokan nők közül sem szeretnek vásárolni, vagy ha mégis, akkor is elég ijesztő egy olyan pasi, aki a selyembugyik körül sündörög, és ott szólít le. Nagyon bizalomgerjesztő, hmm...

Az általad vázolt lehetőségek azért nem jók, mert egyik helyre sem azért megyek, hogy ismerkedjek. A dolgom intézem, a barátaimmal vagyok, valahova sietek, satöbbi. Az egyik, a másik meg, lehet, hogy szerinted hízelgő, ha csak a külső alapján mondja valaki, hogy igen, őt megismerném, de személy szerint szimpatikusabbnak találom azt, aki AZ UTÁN kezd el igazán érdeklődni irántam, miután már legalább a bemutatkozás megvolt. Akkor már mondhatom, hogy nem csak a fenekem érdekli, hanem esetleg mélyebb tartalmaimra is kíváncsi. És ha mondjuk társaságban megismerkedem valakivel, ha akár a könyvklubban elkezdünk beszélgetni az aktuális irodalomról vagy netalán még ha otthon ülök és társkeresőzök, mindig több eséllyel jön oda hozzám valaki, mintha éppen egyéb dolgok foglalkoztatnak, és annyit sem tud rólam az illető, hogy leszbikus vagyok-e esetleg, van-e barátom (amely adott esetben igaz is lehetne, de nagyon sok esetben nem veszi komolyan az érdeklődő, és inkább felháborodik, hogy mit hazudozom), milyen napom van, éppen összevesztem-e anyámmal, kirúgott a főnök, tudjistenmi.

Remélem érted a problémát. Nem mondom, hogy könnyű ismerkedni és életre szóló párt találni, egy szóval sem, de azért nehogy már csak a mi hibánk legyen, mint "furán gondolkodó" űrlényeké...

1. válaszoló voltam.

2015. szept. 12. 20:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Nők... körülményesek. Nem jó ez, nem jó az. Annak azért örülök, hogy még néhol lehet velük ismerkedni és legalább apámnak anno sikerült.
2015. szept. 12. 23:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Kérdező, te nem érted a lényeget. A 7es leírta.

Mondjuk, ha társaságba jársz,ismerkedsz, beszélgets, fokozatosan barátkozol.

Nem tetszik meg senki első pillantásra, s akarok vele kapcsolatot a buszon...kicsit több kell hozzá.

Amúgy, ismerkedtem meg strandon, hogy leült mellém valaki. Ennek több, mint húsz éve, mindig tartjuk a kapcsolatot.

2015. szept. 13. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!