Lányok, hölgyek gáz nagyon ha egy 26 éves férfinek még parancsolnak a szülei és néha velük alszik ha rosszul érzi magát?
Figyelt kérdés
2014. jún. 9. 20:48
2/15 anonim válasza:
26 éves vagyok és otthon lakom, így értelemszerű, hogy néha megkérnek valamire, amit meg KELL csinálnom. De ettől eltekintve, már kb 7-8 éves korom óta nem aludtam a szüleimmel.
Ez a kérdés nekem most ilyen WTF?
3/15 A kérdező kommentje:
A volt barátnőmnek rosszul esett mikor egyedül hagytam az ágyban és átmentem a szüleimhez.
2014. jún. 9. 20:51
4/15 anonim válasza:
Igen, de ez nem kérdés! Tessék végre önállósodni. Legyen önálló akaratod, mégha az ellenkezik a szüleidével. Én mindig meghallgatom, mit mondanak, aztán vagy betartom vagy nem. Az együttalvás meg übergáz. Ilyen idősen a csajunkkal, nem az anyánkkal alszunk.....
6/15 anonim válasza:
Szerintem ez kamu, ilyen ember nincs
7/15 anonim válasza:
Jesszus, nincs az a társfüggő kapcsolat, amiérrt veled maradnék. Kidobtalak volna abban a percben. A csajod helyett anyu?!
8/15 anonim válasza:
miért nem hívtad át a csajt is a szüleidhez?:D
amúgy apád miért nem mondta hogy takarodj vissza a csajodhoz?
9/15 A kérdező kommentje:
De ők nyugtatnak meg ha simogatnak ha rajtam van a pánikroham.
2014. jún. 9. 20:55
10/15 A kérdező kommentje:
Hidd el nem kamu. :(
2014. jún. 9. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!