Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, hölgyek gáz nagyon ha...

Lányok, hölgyek gáz nagyon ha egy 26 éves férfinek még parancsolnak a szülei és néha velük alszik ha rosszul érzi magát?

Figyelt kérdés
2014. jún. 9. 20:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem gáz.
2014. jún. 9. 20:59
 12/15 anonim ***** válasza:
Pánikroham?! Ha nem kamu, ezzel ne szórakozz apukám, én tudom mi az a pánikroham, szinte moccanni se tudsz. Mindenesetre javasolok egy jó pszichiátert, mert ez nem egészséges, se a rohamok, se az együttalvás, se az önállóság mentességed.
2014. jún. 9. 21:00
 13/15 A kérdező kommentje:
A barátnőmnek se mertem elmondani de nálunk volt egyszer mikor rám jött a roham és akkor tudta meg.
2014. jún. 9. 21:02
 14/15 A kérdező kommentje:
Hogy önállósuljak ha anyám alig enged valahova? Mindig hívogat, hogy hol vagyok menjek haza.
2014. jún. 9. 21:07
 15/15 anonim ***** válasza:

Nyilván érzelmi kötelék fűz még hozzájuk...egyfajta lelki köldökzsinór. csakhogy ezt szép lassan le kell bontani, mert hosszútávon nem egészséges...se nekik sem neked.

Persze kell legyenek emberek akikben bízol és akikhez kötődhetsz, de ez miért nem a barátnőd?

2014. jún. 9. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!