Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan nőt keresek aki tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan nőt keresek aki tud főzni sütni, társkereső oldalakon ezt hogy tudom jól megfogalmazni?

Figyelt kérdés

Egyedül élek szingli pasiként.

Minden hely ahol ismerkedni lehet bezárt.Munkahely kilőve ott nem ismerkedek.

Engem nem érdekel,ha nő alacsony/magas vékony/duci

Szőke/barna csak tudjon főzni.

Egy fiatal 20 éves fiúnak elég a "maszatolás" egy férfinak mint nekem már kaja kell.

Szóval ezt hogy tudnám jól megfogalmazni,hogy ne tűnjek bunkónak?

2020. nov. 23. 07:51
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
50%
Igen, nehéz elképzelni, hogy anyaként bánjak a párommal. Tök beteg.
2020. nov. 23. 10:01
 22/43 A kérdező kommentje:

21#

Beteg dolog az,hogy főzöl a szerelmedre/párodra?

2020. nov. 23. 10:08
 23/43 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem egy ilyen dolgot ne írj ki társkeresőre, mert nem tudod úgy megfogalmazni, hogy ne vágd el magad. Ez a családcentrikus és házias megfogalmazás is a sok életképtelen miatt is negatív jelentést tartalmaz. Vedd a fáradtságot arra, hogy beszélgess a lánnyal, aki amúgy szimpatikus, és akkor hozd fel témának, hogy te imponálónak és vonzónak tartod, ha egy nő szeret és tud főzni, mert te béna vagy.

Meg az sem mindegy, hogy a főzés mellett minden más házimunkát is ráhárítanál a nőre, vagy amíg ő főz, te mondjuk kuktáskodsz, a keze alá dolgozol, vagy megcsinálsz más házimunkát, utána elmosogatsz, vagy úgy gondolod, hogy amíg ő dolgozik, felcsapod a lábad az asztalra és nézed a tévét. Az utóbbival sok nőnek nem lenne baja, az előbbivel annál inkábbb. De ezek a dolgok mind akkor derülnek ki, ha beszélgettek; egy pár soros bemutatkozásba nem tudod beleírni úgy, hogy ne tűnj életképtelen anyuci kicsi fiának.

2020. nov. 23. 10:11
 24/43 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező, te tudod ugyanezt valami "extrával" viszonozni? Mert az a három, amiket leírtál, azok az alapok, a beugró.

Nálam bénább senki nem volt a konyhában, mégis képes voltam megtanulni egyszerűbb főételeket.

2020. nov. 23. 10:12
 25/43 anonim ***** válasza:
82%
Igen, számomra beteg dolog, ha én vagyok az etető. Ha felváltva csináljuk, az komoly kapcsolat. Ha én vagyok a mama, az beteg.
2020. nov. 23. 10:12
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

tudom, hogy klasszikus családmodellre vágysz és hidd el biztos sok np volna, aki ha szereti a férjét, kiszolgálja, míg te biztosítasz neki minden mást, tehát nem kell dolgoznia, annyi pénzt adsz neki, ami nem okoz neki fejfájást, hogy hogy ossza be hogy mindenre jusson, tiszta ház, házimunka, vasalt ing, rendes kaja, ez kitezs egy egász napot egy 4 tagú családnál. Csakhogy erre nem véletlenül nem válallkoznak a nők, még akkor sem ha erre vágynának, ennek pedig két oka van:

1.ma már egyedül nem tudod megteremteni a családodnak való dolgokat, illetve nagyon sokszor nélkülözni kellene (legolcsóbb kaja, hazsnált cuccok). Ha olyan jól keresnél, akkor meg nem bírnál lemondani arról hogy a titkárnőddel is hetyegj néha, szóval a klasszikus családmodellnek ott is lőttek.

2.ha a nő mindent megcsinál kvázi annyiért hogy ott lakhat veled, használhatja a kocsid, te fizeted mindenét és az utazást, akkor tulajdonképpen semmi nem lesz a nevén, teljesen kiszolgáltatott lesz. Persze ilyen régen is volt, de abban az időben a férjek még nem léptek le a szeretővel, most meg simán kidobják a npt boldogulj ahogy tudsz. Ma már egy nő sincs, aki ezt vállalná, márpedig egy nagyon házis, gondoskodó, otthonteremtő nőnek többnyire nincs karrierje. amelyik nőnek van, ott a férj jócskán besegít.

2020. nov. 23. 10:22
 27/43 A kérdező kommentje:

Volt 1-2 érdekes,értelmes válasz azt köszönöm szépen.

A többség meglepő módon egy

ártalmatlan társkeresési kérdésre

"Vad Amazon" stílusban reagált.

Nos azokkal abszolút nem tudok mit kezdeni illetve nem is akarok lesülyedni az ő szintjükre.

Az értelmes válaszokat köszönöm.

A továbbiakban pedig lezártnak tekintem a kérdésemet.

2020. nov. 23. 10:31
 28/43 anonim ***** válasza:
89%
Bárki, akinek nincs testi vagy szellemi fogyatékossága, meg tud tanulni bármit. Szimpatikusabb lenne, ha bevallanád, hogy lusta vagy ehhez, nem érdekel, csak a kész kaja izgat. Ehelyett jön a magyarázkodás, hogy jaaaj, nem megy.
2020. nov. 23. 10:42
 29/43 anonim ***** válasza:
90%

Én Szeretek és tudok is főzni de ha ez kötelező és elvárás úgy már nem annyira jó.

Egy egy huzosabb munkanap után már nincs kedvem hozza és olyankor hideget eszem vagy melegszendvics rantotta ilyesmi.

31N szingli 😊

2020. nov. 23. 10:52
 30/43 anonim ***** válasza:
89%

"keresgélj az 50 +-os korosztályban, ha a kaja ennyire szempont..."

Mifelénk ők is szoktak rendelni és mindketten tudnak és szoktak fozni, de még nagypapám is.

Nekem abszolút nem férfias, ha valaki nem tudja ellátni magát.

Az, hogy hűséges vagy és szerető, alap egy kapcsolatban. Lakásom, autóm nekem is van.

Hétvégi ház még nem kell. Sok vele a munka.

2020. nov. 23. 11:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!