Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más férfival beszélgetek. Ez baj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más férfival beszélgetek. Ez baj?

Figyelt kérdés

A párom sokat dolgozik, leharcolt, nincs ideje rám. Próbáltuk megbeszélni, de ez egy ilyen időszak. Már július óta tart ez az állapot, elvileg januártól jobb lesz.

Viszont elkezdett írogatni egy csávó. Mondtam neki, hogy van párom, hogy szeretem stb, és hogy nem lehet köztünk semmi (pedig még fel se hozta a témát, csak ilyen biztonság kedvéért mondtam neki). Azt mondta, hogy teljesen rendben van. De azóta is ír, érdeklődik, bókol, önbizalmat tölt belém, jó meglátásai vannak. Szóval kvázi olyan, mintha ismerkedni szeretne, picit udvarolni, de igyekszik nem átlépni a határvonalat. Egy munkahelyen dolgozunk, de teljesen más részlegen, ezért max a folyosón futunk össze néha, de akkor se állok le vele beszélgetni, hiszen sok dolgom van stb. Amikor elhívott találkozni, akkor mindig nemet mondtam. Nem is tudok szexuálisan úgy gondolni rá. Én tényleg szeretem a párom, szexuálisan ki tud elégíteni, csak szükségem van arra, hogy "foglalkozzanak" velem.

És amúgy amióta kevesebb időt tudunk együtt tölteni, több hobbit is kipróbáltam stb, de azért az nem ugyanaz.

Szóval gáz a szitu, vagy nem ciki beszélgetni egy olyan sráccal, akitől úgysem akarok semmit...

2020. okt. 20. 07:18
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
Miért tetted fel a kérdést egyáltalán, ha mindent rendben érzel?
2020. okt. 20. 11:15
 22/36 A kérdező kommentje:

Azért mert egyik srác, akivel korábban beszélgettem rámírt, hogy "bocsánat, hogy kikövettelek instán, csak a barátnőm féltékenykedett, de semmi személyes"

És elgondolkodtam.

2020. okt. 20. 11:18
 23/36 anonim ***** válasza:
88%
Hát hiába írjuk, hogy nem oké, ha folyton valami random sráccal szórakoztatod magad.
2020. okt. 20. 11:20
 24/36 A kérdező kommentje:

Mi? Folyton valami random sráccal? Mi?

Tényleg, ha az embernek párja van, akkor nem beszélhet onnantól kezdve pasikkal egyáltalán? Vagy hogy értetted?

2020. okt. 20. 11:31
 25/36 anonim ***** válasza:
72%
Persze, hogy beszélhet, beszélgethetsz. De te nem tudsz különbséget tenni a beszélget néha valakivel valamilyen okból kifolyólag (suli, egyetem, kaja, munka) és a csetelget folyamatosan ugyanazzal a személlyel között. Ez a gond. Elég nagy gond.
2020. okt. 20. 11:37
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy hogy 3-4szer egy éven beszélgetsz egy régi, ellenkező nemű baráttal/ismerőssel meg összefutott valahol, esetleg írtok/telefonáltok egymásnak/egymással, esetleg akár össze is jártok (mármint vacsizni, pl te& a párod + ő & a párja/ha van, ha nincs hárman, nyitott, tiszta dolog!) vagy 3-4szer egy héten ugyanazzal a csávóval fecsegsz a nagy semmiről (kétlem, hogy az élet nagy dolgairól folyik a duma), meg úgy általánosságban véve is helytelen, ha van párod. Ugyanis milliós, hogy nem új pajtit szeretne a csávó. És ezt te tudod. És te ennek ellenére továbbra is tartod vele a kapcsolatot. Mit nem lehet ezen megérteni?
2020. okt. 20. 11:45
 27/36 A kérdező kommentje:

Akkor innentől kezdve nem lehetnek fiú barátaim? Új a munkahely, még próbaidőn vagyok, jó barátkozni, hogy picit jobban be tudjak illeszkedni. A srác pedig egy másik részleg vezetője. Szóval alapból nem gondoltam jó ötletnek nem visszaírni, és amúgy meg jófej.

Kb csak fiú barátaim vannak, gimi eleje óta, mert nem bírom a csaj harcot és ezeket a féltékenykedős mindenféle játszmázásokat.. nem tudtam sose követni, hogy kit utálunk éppen és kivel is vagyunk jóba stb.

2020. okt. 20. 11:47
 28/36 anonim ***** válasza:
87%

Átérzem, mert nekem is szinte csak fiú barátaim vannak. DE egy srácnak sem hagytam, hogy legyezgesse az egómat a barátom háta mögött. Pláne nem használtam arra őket, hogy "foglalkozzanak velem", amíg a barátom nem ér rá.

És innen gondolom, hogy folyton ezt cisnálod: "egyik srác, akivel korábban beszélgettem rámírt,"

Ezek szerint nem ez az első eset.

2020. okt. 20. 11:57
 29/36 A kérdező kommentje:
Azta.
2020. okt. 20. 12:00
 30/36 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező, azt csináld, amit Te a lelked legmélyén helyesnek tartasz. Mi hiába írunk neked bármit. Neked kell döntéseket hozni és viselni a következményeit.
2020. okt. 20. 12:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!